Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

3 dagar i rad

har vi fått uppleva lugn och frid här hemma. Vi har fått sova, äta och vara utan att behöva gå och bära Theo hela tiden. Han har mått som en prins hela helgen och vi har inte tänkt på att dom dåliga dagarna kommer, utan vi har bara tagit vara på dessa dagarna och njutit så mycket vi bara kunnat.

 Idag så har vi varit och hälsat på en kompis som just har kommit hem från en semesterresa. Det var trevligt att träffas igen, för jag har saknat henne och Theo med, han var så glad när han såg henne. Efteråt åkte vi och handlade och sen var det bara att köra hem för Theo var trött.  Jag och Tommy passade på att spela Yatzy medan Theo sov, men vi hann bara en runda för sen vaknade lilleman.

Då åkte Theo,Tommy och Markus och hälsade på min syster och grattade hennes man som har fyllt år. Dom kom hem klockan 19:00 och Tommy kunde knappt ens röra sig, så mycket mat hade han fått. Så fort Theo såg mig, pratade han som bara den, tyvärr så kunde jag inte förstå vad han sa ,men han försökte och försökte, åhhh min lilleman.Nu sover han så sött och i morgon är det en ny dag och fullt upp hela veckan bl.a det vi avbokade förra veckan. Men nu känner vi oss laddade igen.

Hoppas att ni har haft en bra helg med

Kramar/Paula

 

Söndagen den 14 mars 2010 kl. 20:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238