Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tror knappt att det är sant men. . .

vi har haft en underbar dag idag också. Det började med att Theo vaknade redan vid två tiden,då fick han välling och somnade igen, skönt. Jag sov till tre sen vaknade jag och kunde inte somna om så jag låg och funderade på livet, men jag kom inte nån vart, inte den tiden på dygnet.  Det var lika bra att inte försöka tänka så mycket och somna om och det lyckades till slut. Klockan 07.00 gick jag upp och lagade massor med mat till Theo. (Man ska passa på att göra så mycket som möjligt när han mår bra.)  Det blev kycklinggryta, mmm Tommy smakade och han hade tänkt att ta det till middag, men det var bara att glömma bort, det var ju Theos mat. hi hi Jag gjorde även korv strognoff och igår så gjorde jag en fiskgryta. Det tar tid att göra hans mat eftersom han har svårt att tugga så måste allt vara i pyttesmå bitar. Nu har vi garderat oss för mindre bra dagar.

När Theo sovit åkte vi till mormor och hon bor mitt i skogen, som jag brukar kalla det, men det är så lugnt där,  det är en helt underbar plats för själen. Vi trivs där allihopa.  Hon har många kaminer i flera rum, finns det något som kan slå det? Att sitta framför elden, då glömmer man allt det jobbiga och man bara njuter av värmen och alla färger, för att inte prata om alla ljud av veden när den brinner. Jag älskar att vara där, där hämtar jag nya krafter. Theo var så glad, han skrattade och han ville bara busa.  Vi dansade när mormor spelade "Mamma mia" skivan och Theo diggade nästan till alla låtarna.Vår lilleplut älskar tre saker jätte mycket, bilar, musik och hans haklapp.

Vid 16.30 tiden var det dags att åka hem igen. Tommy lämnade mig hos Louise för hon skulle färga mitt hår.  Av någon konstig anledning så har jag fått massor med gråa  hår. Det är ju fint det med, men jag känner mig inte redo än *ler*

Tommy kom lite senare när han hade lagt ner Theo och vi kunde titta på melodifestivalen med  Louise och hennes familj.  Tusen tack för en trevlig kväll, jag kommer inte ihåg när jag har haft en så trevlig kväll och dag. Även till mormor så klart, jätte mycket tack.

Hoppas att ni där ute också har haft en trevlig dag!

Kramar/Paula

 

Lördagen den 13 mars 2010 kl. 23:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238