Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mysig dag!

Idag var det helt underbart. Theo har mått bra och det är så skönt när han är lugn och inte har ont nånstans. Vi har myst, kramats och pussats. Han är så go när han är på bra humör.

Vi tvättade och sen kom en kompis till mig och hälsade på. Jätte trevligt att få rå om henne ibland.Tyvärr så bor hon en bit ifrån så man kan inte bara titta över, men det är alltid trevligt när vi träffas. Sen var det dags för det mötet som jag skrev om igår och det gick bra, men inte som jag hade tänkt mig. När vi kom hem var det dags för nästa kompis att titta in, då fick jag en bukett med blommor och det är man inte precis bortskämd med,så tack snälla du.

Ja sen var det bara att ta ut Theo på en bilrunda som han ju uppskattar så mycket.  Klockan har en viss förmåga att gå så fort när man har trevligt, så när man tittade efter så var det redan dags att laga till någon mat och lägga ner lilleman.

Nu får vi bara hoppas på att det blir en lika mysig natt som dagen har varit.

Natti natti

Paula

 

Fredagen den 12 mars 2010 kl. 22:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238