Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En lugn dag

I dag så har Theo varit på bättre humör. Han grinade en del i natt, så Tommy fick springa fram och tillbaka till honom. Jag var så fruktansvärt trött igår, så jag hörde inte något. Det kan vara skönt ibland att sova så hårt att man inte vaknar av något alls.

Vi har varit ute med bilen en sväng så Theo fick sin dagliga dos. Jag har mått bättre idag och inte varit så bitter och arg. Det känns skönt att det är över för denna gång.I morgon så hoppas vi att Theo har en bra dag också. Vi har lagt in lite nya bilder och filmer och den sista filmen är på det som bl.a gör det värt att kliva upp varje morgon. Vi har tränat med Theo jätte mycket och han är en tapper liten kille. Han kan nu stå i sin matstol utan att han håller våra händer. Helt otroligt om vi tittar ett och ett halvt år tillbaka, då Theo var som ett kolli, han gjorde ingenting utan bara låg mest ner. Vilken känsla, det går inte att beskriva. Han är så duktig så, gossen min.

Vi har haft kanon väder med sol och snön töar överallt. Vad vi längtar efter sommaren, hoppas att det blir en bra sommar så man kan vara ute och ta Theo till stranden.

"Mormor" var här ikväll,det är alltid trevligt att få träffa henne. Hon är en väldigt klok kvinna som har en god förmåga att peppa upp mig. Det spelar ingen roll hur dåligt jag mår, så lyckas hon alltid att vända på det hela.  Vi är så himla glada att hon och hennes familj har öppnat deras famnar och välkomnat oss. Så idag känns det som vi är en av dom. Eftersom varken jag eller Tommy har våra mammor kvar, så känns det helt otroligt att få rå om henne lite.

I morgon ska vi tvätta på förmiddagen och sen ska vi på ett möte med vår hyresvärd angående det som har hänt innan. Det var nog allt för idag.

Ta hand om varandra

Kram/Paula

 

Torsdagen den 11 mars 2010 kl. 20:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238