Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Fixar dag

Tommy plockade ihop några saker idag som vi hade här hemma som skulle lämnas tillbaka till habiliteringen. Det känns skönt att ha det gjort. Vi har sagt så många gånger innan att vi måste lämna tillbaka, men det är alltid så bråttom när man ska åka dit, men idag så blev det alltså äntligen av. Jag träffade A där på "habben" och fick en ny tid nästa vecka då vi ska dit och träna lite med Theo. Men på eftermiddagen så ringde en man från vägverket till Tommy. Han ska komma hem till oss för att prata om bilen och dom hjälpmedel som finns och vem vi ska vända oss till angående t.ex ramper och sådant. Men han bokade samma dag som vi skulle till A på habben, så imorgon måste jag ringa henne så att vi kan boka en ny tid igen. Jag passade på att berätta för henne att på den nya gåstolen som Theo har fått låna från habben var en skruv lös,  så Theo ramlade med ansiktet i golvet. Det gick ju bra, men det kunde ha gått riktig illa, så jag hoppas att dom i fortsättningen  skruvar ordentligt innan dom lämnar bort sakerna.

Sen fattar jag inte att vi inte har fått avslappningsmedicinen till Theo än. Läkaren ringde till mig i torsdags när vi var på lilla G och sa att jag skulle gå till apoteket med recepet för att dom skulle ansöka om Licens...hmmm konstigt varför dom väntar så länge med att säga det? Ja, en bra fråga men vi kommer nog aldrig att få något bra svar och jag har svårt att tro att dom skulle säga till oss att dom är klantiga. Hoppas att alla barn där ute och deras föräldrar har bättre tur än vi har haft på habiliteringen.

I går var jag i alla fall på apoteket och lämnade receptet, så nu är det bara för oss att vänta och se om det tar en månad eller ett år. Jag är trött och less på allt väntade och ingenting kan man göra. Man kanske skulle haft en traktor och kört dit och sprida gödsel, då kanske det skulle bli fart på dom. Misstänker att inte nån ville sitta där då och dom var tvungna att jobba. Som ni märker så är det en sådan dag idag och jag lovar er att det inte är pms, det är bara ren ilska att folk får göra hur mycket fel som helst och ändå vara kvar.

Nu till något trevligare. Vi har hämtat Markus idag och gissa vem som var helt tokig av glädje? Ja, just det lillemansom har haft några ganska kämpiga dagar. Vi har gett honom två paket Movicol men det hjälper inte. Jag tror att hans kropp är så van vid Movicol att det inte har någon verkan längre.

Ikväll blir det en tidig kväll för mig för jag har varit vacken sen kl 03:00.

Önskar er en bra natt!

Kram/Paula

 

Onsdagen den 10 mars 2010 kl. 22:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238