Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Man kan inte...

vara glad jämt! Så är det även för Theo, igår hade vi en bra dag och idag är det mindre bra. Igår var vi bjudna på mat hos "mormor". Jag och Theo älskar lutfisk och hon gör världens godaste vitsås mmmm vi åt jätte mycket. Tommy fick något annat för han gillar inte det. Men det är ju tur för det var ju mer till oss. *fniss* Idag så vill inte Theo äta och jag tror att det är hans mage som krånglar igen. Då kan man inte vara så glad.

Sen tror Theo nog att hans föräldrar äger någon bensinmack  eftersom han vill  åka bil hela tiden. Det gjorde vi på förmiddagen då ingenting var bra. Då var Theo lugn fast han lät lite som en tiger först. Så låter han när han inte är glad, men efter ett tag så njuter han av utfärden. På tal om utfärd så kommer vi inte att åka ner till skåne,inte än i alla fall. Det är ju tråkigt, vi som har längtat så mycket, men så är det nu. Vi får hitta på något annat i stället. Nä, nu får vi passa på att vila lite, lilleman har somnat.

ha en trevlig eftermiddag

Kram/Paula

 

Måndagen den 8 mars 2010 kl. 14:04

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238