Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Alla sover.

 det är bara jag som är vaken för jag kan inte somna om. Man blir så berörd av att så många människor där ute tänker på oss. Det känns skönt att veta att man inte är ensam. Vi blir så glada när vi loggar in på Theos sida och ser att folk har lämnat ett meddelande. Man får styrka och blir så varm i hjärtat, så snälla sluta aldrig att lämna inlägg för det ger jätte mycket. Tack alla er där ut som hjälper oss genom vår kamp. Igår var vi på Ikea för vi behövde en lampa till vårt vardagsrum. Jag råkade ge sönder den men det var faktiskt Tommys fel. Han hade ställt den bakom gardinen och jag såg inte den. *L*  Vi köpte en liten stol till Theo så vi kan träna med honom så att han ska börja stå.  Den var lite hög tyvärr, så vi hoppas att Theo växer på bra nu så att han kan använda sin stol. Theo var jätte glad och lugn igår, han tittade runt och pratade på där han satt i sina nya bil.  För första gången  på länge så kunde han ha sina ben raka, oj vilken åktur. Men han somnade inte förrän innan vi kom hem och klockan var ganska mycket (17:30). Tommy blev tvungen att väcka upp Theo när vi kom hem.  Han var inte så glad¨, han skakade. han skrek  och tårarna bara rann ner för hans kinder. Han vägrade att äta och bara skrek mer och mer. Tommy fixade hans välling och den drack han. Sen var det dags att lägga ner honom men det gick inte så bra. Massor med gråt och skrik så vi turades om att bära honom.  Markus får ont i magen när Theo skriker så där mycke, han vet inte vad han ska göra för att hjälpa sin bror. Vi får hoppas att det blir en bra dag idag.

Nu har det gått dom 6 veckorna det kunde ta för att proverna skulle vara klara i Göteborg,  så kanske till veckan får vi veta vad Theo har för sjukdom. Konstig känsla man vill så mycket längst in att få en diagnos men samtidigt är man jätte rädd för vad Nicklas har att berätta. För er som inte vet så är det Theos läkare i Göteborg.

Nu ligger en lilleman i sängen och vänta på sin välling  han pratar och han skrattar, en bra start på dan.

Sen vill jag passa på att gratulera min svåger som fyllde 50 år igår. Grattis till dig Göran och vi hoppas att du har det jätte bra i Genéve. Massor med kramar från oss. Vi ses här igen och ha en trevlig söndag

Kram/Paula

 

Söndagen den 7 mars 2010 kl. 06:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238