Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

STOR DAG IDAG!

Jag skrev ju förra veckan att jag hade något som jag ville berätta för er. Jo så här är det, tack vare Theos mamma, pappa, vänner, ni bloggläsare, Försäkringskassan och banken så har Theo fått sin bil. Helt otroligt att det är sant, det var inte någon dröm, så till er alla som har hjälpt Theo med hans "bilfond",  tusen tack till er. Vi vet inte hur vi ska kunna tacka er för det ni har gjort för vår son, så tack tack tack från djupet av våra hjärtan. Vi hämtar bilen idag kl 10:00. Oj, vilken känsla det ska bli när Theo får åka bil och inte behöver ha sina små ben upptryckta i ryggen på baksätet, det här kommer vi att leva gott på länge. Vi kommer att ta bilder och lägga in på hans sida så ni får se vilken bil Theo har fått. Vi är så trötta men ändå så himla glada att vi knappt fattar att det är sant.

Kram till er.

Paula.

 

Fredagen den 5 mars 2010 kl. 09:00

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [12] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238