Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lugnt? hmm.

Theo har sovit bättre idag och det var så skönt för då fick jag och Tommy ladda batterierna, det som vi så väl behövde. Jag sa igår att det skulle vara lugnt idag, bara tvätt, ja, ja så blev det inte i alla fall. Vi vaknade vid fem för jag kunde inte somna om. Jag hade ont i min axel och nacke som bara den, så vi gick upp och lagade massor med mat. Tommy kom på att det var Torsdag idag och då betyder det att det är lilla G, så 9:15 var vi i bilen på väg till Habiliteringen. Det är trevligt med sång och massor av annat intressant. Theo var jätte duktig och jobbade på bra. Han stod själv ett bra tag utan att nån av oss höll i honom, snacka om lycka! Mitt hår stod rakt upp på mina armar och jag ryste, wow vilken känsla. Strålande humör var han också påmen 10:30 var Lilla G slut och då var det bara för oss att skynda oss hem för att stoppa in tvätten i maskinerna. Vi hann även med att mata Theo för 11:30 skulle jag vara hos Chiropraktikern. (Hoppas att nacksmärtan går över någon gång.) Tommy och Theo åkte hem för att hänga upp tvätten under tiden och kl 12:00 var jag färdig och då kom dom och hämtade mig på stan. Vi kom hem, lade ner Theo, plockade bort lite här hemma och sen var det dags att hämta tvätten. När vi tänkte att vi äntligen skulle få ta det lite lugnt, då ringde Tommys mobil, han skulle ju träffa psykolagen idag 14:00 men det hade han helt glömt bort. Då var det bara att hoppa in i bilen igen och köra dit. Ja, det har varit full upp hela dagen och även ikväll så jag hoppas att morgondagen blir mycket lugnare. Vi känner oss helt slut och vi fungerar helt enkelt inte, det blir bara för mycket ibland, så vi har pratat om att åka ner till skåne och ladda batterierna. Det är så himla skönt att bara komma hemifrån ett tag. Nu är jag trött som bara den och ser bara sängen framför mig och har ändå så mycket kvar att göra, usch.

Natti natti

Kram/Paula

 

Torsdagen den 4 mars 2010 kl. 23:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238