Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

oj oj oj vilken natt

Theo var väldigt upp i varv och det har han i och för sig varit ett tag nu. I natt tyckte han att inte vi heller skulle få sova, så han skrek och skrek och det var bara att sätta sig i sängen och hålla om honom ända till kl 4. Efter att han fick lite välling gick det bra att lägga ner honom.  Jag hade jätte ont i min nacke så det blev inte så mycket till sömn sen heller. Tommy skulle vara på sjukhuset klockan 12:45 så han lade ner Theo och vi hoppades på att han skulle sova länge, men det hade inte Theo tänkt sig. Efter ca 20 minuter så var han vaken igen och jag fattar inte hur han kan klara sig med så lite sömn, det är en gåta för mig. Så det var bara för Tommy att åka och jag fick ta hand om Theo. Senare på dagen kom "lilla" Anna och hälsade på,  hon är vår förra granne. Konstigt nog så har vi ändå haft tur att få träffa några trevliga och snälla grannar i alla fall. Klockan tre skulle vi få besök från vårdcentralen och Bvc. Jag var orolig att Tommy inte skulle hinna hem i tid, men han kom hem från sjukhuset klockan  14:55 och som tur var så var dom andra också sena. Sen så satte vi oss ner och pratade om hur det går för Theo och vilken hjälp han och vi egentligen får. Dom var här till strax innan fem då dom gick. Theo var inte så glad så det var bara att klä på honom och ut i bilen. Vi körde en sväng till en kompis som ska åka på semester imorgon och önskade henne trevlig resa. Sen träffade vi min största son en snabbis och efter det åkte vi och handlade mat, men innan dess så lämnade vi Markus på skolan för dom hade något sorts kafé kväll där. Tyvärr kunde jag inte vara med för Tommy var tvungen att åka bort efter kl 19:00 så jag var hemma med Theo och lagade mat. I morgon tror jag inte att vi har något speciellt för oss, mer än att vi ska tvätta klockan 10 till 13. Jag hoppas verkligen att Theo får sova bättre i natt, men han har redan gråtit en gång, så vi får väl se. Både han och vi kan behöva vila och samla krafter.  Nä nu är jag jätte trött så jag får önska er en god natt

Kram/Paula

 

Onsdagen den 3 mars 2010 kl. 23:39

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238