Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Upp i varv

Theo han är helt upp i varv och jag vet inte var han får all energi ifrån. Man skulle vilja ha lite av den själv. Som jag skrev i fredags så var vi en snabbis förbi Magda och det snöade hela vägen dit och hem. När vi kom tillbaka tog vi det bara lugnt här hemma. Sen lade vi ner Theo klockan sju och Markus var hemma, så jag och Tommy skulle kunna åka och handla. Vi hann precis handla klart, då ringde Markus

-Mamma, skynda dig hem! Theo har vaknat och han bara skriker och hans hjärta slår jättesnabbt!  Vi var hemma på 5 min. men då satt Theo hos Markus och var lite lugnare. Efter ett tag var det dags igen, han skrek och skrek, ingenting var bra och det gick inte att prata med honom. Men han blev lugn till slut och kunde då somna.

Igår så var det jätte milt men det gick inte att gå ut för dom hade inte skottat här ute och det var massor med snö och svårt att ta sig fram.  Vi måste ju vara rädda om våra ryggar och på tal om det, så har jag jätte ont i nacken och i skulderbladet så jag måste till en chiropratiker idag. (Det är lätt att jag och Tommy åker på det när vi lyfter och bär på Theo så mycket.) Så i natt blev det inte så många timmars sömn. Annars blir det också en lugn dag idag, vi har bara några ärande på stan.

Ha en skön Måndag.

Kram Paula

 

Måndagen den 1 mars 2010 kl. 11:59

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238