Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ska lockarna bort. . . .

eller inte? Theo har så långt hår nu, så vi har länge pratat om att han måste klippa sig men det är ju, hmmm så synd också. Vi tycker att han är så söt med sina lockar. Men jag tror att han själv tycker att det blir för varmt.

Idag har vi haft tvättdag annars har vi bara tagit det lugnt. Theo har varit på ganska så dåligt humör idag för hans mage fungerar inte som den ska. På eftermiddagen så bestämde vi oss för att Tommy skulle ut och köra så Theo fick lugna ner sig.  Jag var så less på att vara hemma och sjuk så jag hängde med dom och vi fick även sällskap av Markus. Det var trevligt och vi var ute i två timmar. När vi kom hem så var det bara för mig att börja med maten . Theo fick också sin mat för han var hungrig och åt upp allt. Nu ikväll mår jag sämre igen, det är kanske det pris jag får betala för att jag var ute. Jag fryser som bara den, när vi sitter i vår gamla kökssoffa och tittar på Let's Dance. Jag kan inte påstå att det är "fredagsmysigt" att sitta där, men nu är det som det är och man får försöka att göra det bästa av situationen.

För att prata om något annat så har det snöat idag. Inte så mycket men några små flingor har dalat ner. Vet inte hur mycket det skall komma, men dom har sagt att det skall snöa hela helgen. Huvvaligen.

I morgon ska vi hälsa på Magda en snabbis, sen får vi se hur mycket mer vi orkar.

Får önska er en trevlig helg

Kram. Paula med familj

 

 

Fredagen den 26 februari 2010 kl. 21:22

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238