Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkylningen är tillbaka.

Idag så vaknade Theo med rinnande näsa och han var hes. Jag är fortfarande jätte förkyld så jag och Tommy bestämde oss för att stanna hemma och inte åka till lilla G och vi har även avbokat talpedagogen imorgon. Man vill inte smitta dom andra barnen och dom vuxna som skulle vara där. Theo var inte lika glad idag som han var igår, men det är skönt att dom bra dagarna kommer ibland så man hinner att ladda batterierna. Dom "dåliga dagarna" som vi brukar kalla dom, då vill han helst att vi skall bära honom och han skriker och tittar på oss och försöker berätta något, men vi förstår tyvärr inte. Så jag kan tänka mig att det blir en hel del frustation som han ger uttryck i form av skrik. Det är så jobbigt att inte förstå Theo i allt det han vill förmedla. Jag som är så förkyld vill inte ha honom så nära mig, men det är så svårt att låta bli. Hoppas bara att han klarar sig med rinnande näsa och att det inte blir mer än så. Så nu är vi bara hemma och hoppas på att vi ska bli friska fort och att kylan ska imigrera för nu är jag så less.

Är det nån som läser denna blogg som har barn eller känner nån som har barn med samma problem som Theo? Jag skulle vilja ha lite tips på vilka vantar ni använder. Theo öppnar inte sina händer så gärna och vantarna som vi köpte på Polarn & Pyret  har en tendens att stanna halv vägs och hans händer blir iskalla när vi är ute. Så snälla ni, alla tips som vi kan få, tar vi gärna emot.

Det är något bra som har hänt oss och jag vill så gärna dela med er,men tyvärr så måste vi vänta ett tag, tills allt är klart. Men kanske så kan jag berätta för er till veckan. Det var så länge sen nåt så positiv har hänt oss så det är nästan så att man inte kan tro att det är sant. Så jag väntar också på att allt ska bli klart innan jag vågar tror att det är sant. 

 

Kram/Paula

 

Torsdagen den 25 februari 2010 kl. 19:21

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238