Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bra dag.

 

Hej hej.

Idag har det varit en sån där bra dag igen. Så skönt det är när Theo är glad och han klarar sig mycket själv utan att gnälla. Han har ätit bra och sovit ganska bra. Det verkar som att han inte är mer förkyld nu, det är bara hans mamma som inte är så bra. Hon har ont i kroppen och lite feber också, men vi hoppas att det går över fort.

Det var bara nu på kvällen som Theo blev gnällig, men det berodde nog på att han hade magknip. Trots att han dricker Movicol varje dag så blir det så vissa dagar. Inte förrän nu innan han skulle sova så kunde han lätta på trycket. Skönt bara att det kommer innan han somnar så han slipper vakna av det iaf.

Vi har haft besök av kuratorn idag och imorron är det dags för LillaG som vi har skrivit om innan. Får väl se om Paula kan åka med, det blir nog bara Theo och jag som kan fara, men det går väl det också.

Hoppas att det inte är lika kallt imorgon som idag. Det var -26grader i dag på morgonen, Brr. 

Jag har lagt in en ny film nu i "filmsnuttar". Den är från igår när Theo gick runt ganska länge, "läste" sin bok och var nöjd. Han såg inte mej förrän efter ett bra tag. Då fick man ett leende från honom, det är sånt som värmer gott.

Nu är det slut på fantasin.

Ha det bra.

Tommy.

 

Onsdagen den 24 februari 2010 kl. 20:30

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238