Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Theo mår . . .

bättre och det är jätte skönt, hoppas att han inte bli sämre igen. Jag vet inte om ni kommer ihåg, men jag sökte till att bli personlig assistent till Theo. Nu har jag fått svar och det blev ett Nej, för dom tycker att alla två och ett halvt åringar behöver mycket hjälp. Det kan man ju fråga sig, men jag har till den andra Mars för att överklaga beslutet, fast jag orkar bara inte. Det känns meningslöst, det är som att säga varje dag, nu är jag less på all snö och kyla, men det blir lika kallt dagen efter och snön är kvar. 

Jag tycker att vi har fått kämpa och bråka med alla myndigheter och det tar bara på krafterna. Till ingen nytta alls för dom vinner jämt av en konstig anledning, så nu är det bara för mig att vänta tills Theo bli 3 år och söka igen.

Jag vet inte om jag vågar att känna efter all orättvisa i världen, det är bara att blunda för allt. Ibland tror jag på ett konstigt sätt att det skulle vara bättre att vara blind och döv, fråga mig inte varför, men så känns det idag. Varför ska allt drabba oss? Ja det har vi frågat oss själva, men vi får aldrig något svar. Sen kan jag Googla och se att det faktiskt finns folk där ute som har det mycket sämre än vi, men vad hjälper det när det jag känner är mitt. Jag vet bara att av allt som har hänt så har jag fått tillbaka min basillskräck och den har jag inte saknat. Men jag tror att det är min kropp som säger ifrån att det är för mycket nu.

Va skönt att skriva av sig, vet inte hur jag skulle klara av det utan denna sidan. Det är ett bra sätt att få ut massor med känslor och frustation.

Idag så har Theo varit jätte duktig, han har stått framför glasluckan på spisen och  sett sig själv där. Han skrattar och pratar och det är roligt att se på honom. Tommy ska försöka att filma honom så att ni kan titta. Wow vilken charmig kille.Jag får nog sluta nu, det är dax att börja med mat.

Ha det så bra

Kram/Paula

 

 

Tisdagen den 23 februari 2010 kl. 12:46

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238