Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Förkyld

Vi behöver inte spekulera mera denna gången, Theo och jag är förkylda. Han har inte varit så glad för att äta, men han brukar inte ha så mycket matlust när han är förkyld. Så nu är det bara för oss att vara inne och kurera oss från vår förkylning, för det är en del som händer i veckan . Vi skall till talpedagogen och sen börjar lilla G på torsdag. För er som inte vet vad lilla G är så är det ett stort rum med massor av olika saker som barnen får testa på och se vilken dom tycker bäst om. Det kan vara t.ex en gunga eller spegel och bollhavet mm. Sen är det andra mammor och pappor som är där med deras barn också, trevligt att träffa andra som är i en liknande situation tycker vi. Theos favorit det är gungan och spegeln så klart, så hoppas att Theo blir frisk fort så att han kan vara med. Sen har vi teckenspråkskursen som börjar nästa månad och det längtar jag riktigt efter. Markus längtar också, han har varit med på alla utom en gång. Skolan har varit jätte förstående och tycker att det är självklart att han skall vara ledig den timmen vi är på kurs, det är ju ändå hans bror och favorit.Idag är det inte så mycket på schemat, bara att se till att vi blir friska. Sist Theo var riktig förkyld, då hamnade vi på sjukhuset, för då fick han Bronkit så jag hoppas att det inte tar så hårt på honom denna gång.

Ha det bra alla ni där ute i kylan!

Kram/Paula

 

Måndagen den 22 februari 2010 kl. 13:40

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238