Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

lilleman grät . .

som bara den från klockan 20:00 till att klockan var 21:30. Han kunde inte koppla av och som vanligt så spekulerade vi i vad det berodde på. Jag masserade hans mage men han grät lika mycket som innan, jag pratade med honom men det hjälpte inte heller, jag sjöng för honom och han älskar ju musik, men nej, ingenting var bra. Han kunde bara inte koppla av och tårarna rann, stackars liten. Det har varit för mycket helt enkelt.

Idag så verkar han vara på bra humör och vi hoppas att det håller i sig. Igår var det så kallt så det vart ingen promenad på stan utan vi åkte bil istället, det är ju varmare där. Gissa vem som blev glad, Theo så klart.

Igår så hade vi en kompis här som kom och hälsade på, det är trevligt med lite sällskap. Men vi glömde helt bort att titta på melodifestivalen, men man saknar den inte så mycket heller.

Idag är det lika kallt och det blåser, så vi får se vad vi hittar på. Man är inte så glad för att vara hemma nuförtiden. Men Markus kommer hem idag, det ska bli trevligt för jag saknar honom och Theo med, han kör med sin gåstol till Markus rum och tittar in där, men han ser ingen Markus.

 

Får önska er en trevlig söndag

Kram/Paula

 

Söndagen den 21 februari 2010 kl. 09:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238