Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Sanerad (o)lägenhet

Hej på er där ute.

Skrev inget igår, för det har helt enkelt varit för mycket. Alltså, jag skrev ju om en granne som inte kunde veta hut och nu var det dags IGEN. Denna gången var det hot, blod, fler Poliser, socialen, blodsmitta och omhändertagande på programmet. Jag och Theo fick sova på sjukhuset natten efter och Mamma och Markus sov hos en kompis till oss. Det slutade med att vi fick vår lägenhet sanerad, nu luktar den så gott. Har också blivit av med vissa möbler som skulle saneras eller kanske bytas ut. Hmm, ja inget ont som inte har något gott med sig för Theo har en väldigt stor yta att åka runt med sin gåstol. På tal om den så har vi idag varit på Habiliteringen och fått en ny sådan. Den ska förhoppningsvis inte välta, men det tar nog ett tag innan Theo får riktig kläm på hur den ska manövereras. Han fick också en "ny" sittvagn som är lite lättare att sätta honom i. Har inte hunnit att prova den idag, men kanske imorgon om vädret tillåter. Vi eller Theo fick också ett skydd som han skulle ha i sängen så att hans små ben inte sticker ut mellan spjälorna. Men det skyddet var inte så bra, tycker jag. Det är så högt så han inte ser ut alls och på den sidan som det behövs sitter det ju en grind. Sätter vi skyddet så går det ju inte att öppna......hm.

Vi har lagt ut lite bilder som vi tog när Theo provade sin nya gåstol och när vi var i sinnesrummet på habiliteringen. Det gillade han skarpt, t.ex när han satt inne i "vita huset" med speglar på båda sidor om sig. Det finns en film där han sitter och skrattar åt sig själv i "filmsnuttar". Theo gillar ju att se sig i spegeln och det är kanske inte så konstigt, eftersom han ser en så söt och skrattande pojke där.

Men den skrattande och ibland gnälliga pojken blir ju trött han som andra. Just nu ligger han och sover så gott. Nu kan man bara hoppas att det blir en bra natt och att han inte vaknar för tidigt.

Men nu är det läggdags även för Theos pappa som har haft en innehållsrik dag. Kanske inte bara positiva saker, men varje dag är ju en gåva.

Ha det så bra och sköt om er.

Tommy.

 

Onsdagen den 17 februari 2010 kl. 22:52

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [3] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238