Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Matstrejkade igår

Theo åt sin gröt på morgonen, sen ville han inte äta på hela da'n, det blev bara en halv burk mat. På dagen var vi ute på en lång promenad, man får ju passa på när det är så fint väder. Efter promenaden åkte vi till stan, där träffade vi en kompis och Theos storebror. Senare på kvällen träffade vi "mormor".

Igår skrek Theo jätte mycket och ingenting var bra, inte ens Markus dög. Vi vet inte varför men ibland gör han så. Han kan vara jätte glad och sen bara skriker och skriker han helt plötsligt och det går knappt att få kontakt med honom. En gåta bland många andra. I natt så kom hungern igen, då vaknade han klockan 01.00 och ville ha välling. Hoppas att Theo är på bättre humör idag.

Theo är idag två år och sex månader, usch va tiden går fort. Men hans sömn och beteende är som om han var en liten bebis. Sen en annan sak, han har fruktansvärd fotsvett. Det luktar inte gott alls, är det kanske någon som har några tips förutom att duscha och tvätta fötterna?

Idag ska dom ringa från Habben, får se om vi kan komma dit idag och testa Theos nya vagn och stol. Annars är det inget mer på chemat idag, det kan vara skönt med lugna dagar oxå. Snart ska vi ju till ögonläkaren och vi ska göra en EEG, men vi har inte fått nån tid än.

Ja, så har vi fått ta hand om en liten fisk. Det är en granne som har åkt bort, så vi får ha akvariumet här i en hel månad. Ska bli kul att ta hand om firren, hoppas att Theo får syn på den och tycker att det är kul.

Vi få skriva mer senare, önskar er alla en bra dag.

Kram/Paula

 

Måndagen den 15 februari 2010 kl. 08:45

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238