Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

14 Februari

Vill börja med att önska er alla en riktigt mysig Alla hjärtans dag. Vad vore livet utan kärlek och de man älskar?! Igår så var det en sån där dag. Vaknade väldigt tidigt, upp med pappa och tittade på tv och åt min gröt. Sen var jag så trött så det var bara att gå och lägga sig. Mamma och pappa väntade på att jag skulle vakna så att vi kunde åka till stan. Det va lite kallare nere i stan, men det var trevligt att gå på gågatan och se hur folk springer och går åt alla håll. Sen åkte vi till mataffären och handlade lite till middagen. Jag var inte så glad när vi kom hem, jag var så grinig och skrek, så att Markus undrade hur en så liten mun kan skrika så mycket. Så då var det dax att gå lägga sig och jag somnade jätte fort. Mamma och pappa passade på att åka och titta på melodifestivalen hos pappas jobbar kompis. Dom berättade för mig imorse att det var jätte trevligt. Idag så har vi inte bestämt oss för vad vi ska hitta på, men jag kan nog gissa att det blir en promenad. Hoppas bara att det inte är för kallt, soligt är det iaf.

Hoppas ni får en trevlig dag.

Theo.

 

Söndagen den 14 februari 2010 kl. 10:09

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238