Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Polisen var här...

men inte på grund av att mina föräldrar "tigger", det gällde en granne. Mer kan jag inte berätta. Inatt sov jag inte bra alls, vet inte vad det berodde på, men kanske för att jag fick träffa poliserna. På dagen hade jag fått träffa min specialpedagog, som hade med sig lite nya saker som jag ska träna med. Men jag var inte på humör för träning med henne, så mamma fick ta över. På eftermiddan var mamma, pappa och jag ute på en lååång promenad. Vi gick så långt så att vi orkade inte gå tillbaka igen. (men det är ju bara uppförsbackar hemåt) Vi fick helt enkelt ringa till en granne som var så vänlig att hon kom och hämtade oss. Då var det bara till att åka hem och börja med mat, alla var ju hungiga. Det var då på kvällen som poliserna kom ! Men när klockan var sju så gick jag och lade mej som vanligt. Det blev som sagt ingen bra natt.

Idag har det varit lite uppståndelse här också. Vi hade tvättid och när pappa var i tvättstugan träffade han civilpoliser där. Sen kom det en hel hög, ja det händer saker här på gården minsann. En annan sak som jag måste berätta om är att jag välte med min gåstol idag. Jag vet inte hur det gick till, men rätt som det var så låg jag bara där med stolen över mig. Mamma och pappa var i köket och fixade, då hörde dom mej gnälla lite. Jag grät inte förstås, man är väl ingen vekling. Jag bara gnällde som jag hade gjort innan också. När mamma såg mig, ropade hon på pappa som kom och lyfte upp mig. Jag kan ju inte berätta hur det gick till, men dom tror att jag har kört på en kudde som låg på min träningsmatta och så kanske jag har tagit tag i soffan eller nåt och vips, så ligger man där.

Men min terapeut ringde ikväll och berättade att jag ska få min nya gåstol och vagn nu till veckan. Den nya är kanske lite stadigare, vi får hoppas det. På eftermiddan gick jag och pappa ut med mig i vagnen. Vi gick en liten runda och kom till affären där vi handlade lite mat. Nu ikväll var jag hos Markus, så att mamma och pappa kunde åka ut och äta lite på en restaurang. Dom fick helt enkelt lite egentid, närmare bestämt 1,5 timme. Tack Markus för att du ville ta hand om mej, jag gillar ju dig jätte mycket. När mina föräldrar kom hem så var det nästan bara till att hoppa i pyjamasen och dricka min välling. Klockan går så fort till 7, vi får hoppas att jag kan sova lite bättre denna natten.

Kram på er.

Theo.

 

 

Fredagen den 12 februari 2010 kl. 20:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238