Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hos doktorn.

Hej vänner.

Idag har Theo varit på bra humör nästan hela dagen. I morse åkte jag iväg till sjukhuset för att röntga njurarna. Det gick bra, men resultatet kunde ta upp till en vecka att få. Så nu kan jag äta riktig mat igen, de är ju tråkigt att bara dricka vatten och klar dryck, för att inte tala om Lavemang (2L) .  På eftermiddan så ringde vi till BVC för att kolla om det fanns någon tid för Theo att bli undersökt. Jodå det fanns en klockan kvart i fyra. Då åkte vi dit och fick träffa den trevliga sköterskan som vi tycker om. Hon tittade på.........ja, just det jag har ju inte berättat varför vi skulle dit. Jo, det är Theos öga, eller snarare under ögat som det är lite svullet. Nu har det bildats liksom en liten bula som är hård. Han har haft det i ca 3 veckor, men nu tyckte vi att det var dags att undersöka saken. Sköterskan tittade och tittade men kunde inte riktigt säga vad det var. Hon sa att det såg ut som en Vagel men när det inte var rött så var hon tveksam. Då fick vi gå upp en våning och träffa en läkare. Han tittade en liten stund, lyste i ögat och sa att det nog var just en Vagel. Det är inget farligt, utan det går över av sig själv innom 6 månader. Om det inte skulle göra det så kan man göra en liten operation.

Ikväll så ringde Nicklas från Sahlgrenska i Gbg. Han ville bara berätta hur det ligger till med utredningen av Theo, eftersom vi ringde och undrade härom dagen.

Det var väl inga nyheter precis och han ville inte säga så mycket förrän resultatet är klart. Men det är MecP2-genen som dom undersöker och den har ju samband med dels Retts och Angelmans. Fast Angelmans har dom också uteslutit, så nu återstår MecP2 duplication syndrom som jag har nämt. Han tyckte att det var osannolikt, eftersom det är en så väldigt ovanlig sjukdom. Om dom inte hittar något på den genen så får dom isf gå in och titta på varje gen för sig. (det finns 30 000 enl. Nicklas.) Så det är som att leta efter en nål i en höstack. Nu får vi hoppas att dom hittar något där dom letar nu. Det skulle ta mellan 3 och 6 månader innan vi får resultatet och det har ungefär gått 2 månader. Man förstår att det inte är lätt att hitta rätt diagnos, det är en riktig djungel.

Nu får ni ha det riktigt bra där ute och sköt om er.

Theos pappa.

 

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 19:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tråkigt....

att folk ska vara så elaka. Kan inte förstå att folk ska bli så upprörda bara för att man ber om hjälp. Är det fel när de tigger (som många kallar det) på TV för att hjälpa folk som behöver det? Är det fel att gå på social-bidrag när man inte har något jobb? Är det fel av kändisar att göra reklam för något företag som behöver deras tjänster för att sälja sina produkter? Är det fel att söka hjälp när man inte kan? Visst kan vi ordna kopior på Theos journaler, men då skulle säkert några tycka att det var att utlämna honom och privata saker till allmänheten eller att det var fusk ändå. Vi kan garantera till 100 procent att det är sant, men hur ska vi kunna bevisa något?  Det enda vi vet är att Theo har trångt för benen i vår bil och att hans hjälpmedel tar stor plats. Därför gör vi vad vi kan och tror är bäst för honom. Om vi så måste skriva lappar och sätta upp i varenda affär så ska vi göra det och hålla huvudet högt. På grund av elaka kommentarer har vi funderat på att ta bort kontonumret från hemsidan. Men tack och lov så har dom tankarna försvunnit ganska snabbt.

Till er som tänker skriva elaka kommentarer på Theos sida. Ni kan behålla dom för er själva, vi har så det räcker och vi kommer inte att acceptera sådana på den här sidan. Bara för att vi inte har råd att köpa en handikappvänligare bil till Theo, så är vi inte någon sorts boxnings-säck som vissa tror sig ha rätt att slå på.

MVH Theos föräldrar

 

Onsdagen den 10 februari 2010 kl. 14:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238