Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Åka pulka är kuuuul ! ! !

Idag så har det varit en bra dag, kul att man får uppleva såna dagar med. Vi hade besök på förmiddagen och sen åkte jag iväg för att träffa min kurator. Det är alltid skönt att få komma till henne och få ventilera massor med funderinger mm. Sen hämtade Tommy och Theo upp mig och vi stannade på coop. Han skulle köpa nån soppa som han skulle dricka eftersom han får fasta efter lunch. Han ska röntga njurarna imorgon. Tommy och Theo var ute idag och åkte pulka. Theo älskar att vara ute för att åka pulka och vagn. Självklart skulle han känna hur det kändes att ligga i snön. Han såg så glad ut, fast han hade snö i ansiktet kom det ingen protest :) På eftermiddagen kom min kompis Katarina och hälsade på, det är alltid kul när hon kommer hit. Men vi var ganska tysta från början för jag tränade med Theo och Tommy filmade. Det kan vara bra att ha det på film, så vi kan titta nästa vecka och se om det har blivit nån skillnad. Men sen pratade vi så klart med Katarina och jag var så himla glad och ville berätta för henne att vi har fått brev från FK och vi har blivit beviljade bilstöd. Kanon, hon som har hjälpt oss så otroligt mycket att hitta olika fonder och allt annat så jag ville berätta för henne först. Tack Katarina för allt, vi vet inte hur vi ska kunna tacka dig nog, kram vännen. Så nu är det bara att hoppas att fonderna hör av sig, vi har som sagt bara 6 månader på oss att köpa bil. Theos bilfond har växt till 3600 kronor, tusen tack till Umeåfamiljen.

Nu sover Theo gott och vi hoppas att han får sova hela natten.  

Kramar från Paula

 

Tisdagen den 9 februari 2010 kl. 21:51

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238