Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Måndag, tråkig måndag

 Inatt har Theo sovit väldigt dåligt, men på morgonen var han på bättre humör, så vi passade på att gå ut på en promis. Vi var inte ute så länge för jag hade ont i huvudet. Vi håll på att tvätta och kuratorn skulle komma hem till oss kl 13:00. Tommy lade ner Theo men det gick inte, han kunde inte sova. Det var bara att hämta Theo, som fick va med på vårt samtal med kuratorn. När hon hade gått så kunde Theo somna en stund men vaknade med världens humör så Tommy klädde på, satte honom i bilen och körde sen iväg en sväng. Idag frågade jag Tommy om han inte skulle ringa till Göteborg (Sahlgrenska sjukhuset) för jag vågar inte ta telefonen och ringa dit. Jag vet inte varför jag inte klarar av det, är kanske rädd för det dom kan säga. Så Tommy gjorde det, han pratade med Ulrika, en väldigt trevlig kvinna som vi har träffat när vi var där nere. Hon beklagar sig att det har tagit så himla lång tid. Men hon skulle prata med Niklas, Theos neurolog och han skulle höra av sig till Tommy. Ikväll så var Theo jätte trött men han har vaknat och gråtit någon gång, men somnat  igen. Jag har fruktansvärt ont i huvudet så vi ska nog gå och lägga oss nu. Vi ska få besök tidigt imorgon bitti, sen ska jag till min kurotor.  Jag önskar er en bra natt.

Kram/Paula

 

Måndagen den 8 februari 2010 kl. 22:34

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238