Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Söndagen snart slut!

Igår kväll så hade vi några vänner här, dom kom och tittade på melodifestvialen med oss. Det var en väldigt lugn och trevlig kväll. Theo grät nån gång men han somnade om ganska snabbt igen. Idag så var det helt underbart ute så jag och Tommy passade på att gå med Theo i vagnen.  Vi tog en lång promis och var ute i nästan tre timmar. Det är så skönt att komma ut i friska luften och få rensa hjärnan. Då kan man nästan koppla bort allt som annars snurrar och gnager där inne. Man går bara runt och tittar på den vackra naturen och all snö som har kommit. Det är så vitt och fint.

Theo var väldigt missnöjd när vi kom hem, varför vet vi inte. Det kanske är magen eller nåt annat som gör ont. Det är så svårt att veta när han inte kan prata. Men han var  hård i magen, så det blev lite bättre när han hade bajjat.

Sen på kvällen kom Vilmer och hans tvilling bröder, mamma och pappa. Det var trevligt och vad stora dom har blivit. Vi åt middag och sen spelade vi spel. Tiden gick fort och då var det dax att lägga ner Theo för han va jätte trött. Han kom inte i säng förrän klockan åtta ikväll. Vi får väl se om han sover längre för det.

Theos mamma.

 

Söndagen den 7 februari 2010 kl. 21:38

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238