Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Reklam

Hej igen.

Ikväll är det melodifestival här i stan, fast det märker jag inte mycket av, jag ligger ju och sover vid den tiden. Men annars har det varit ännu en trevlig dag med mycket tid ute. Det var inte kallt alls utan precis lagom för att åka vagn och det fick jag göra. Markus har hoppat på ett jobb som innebär att han ska dela ut reklamblad. Så vi gick hela familjen och passade på att få lite motion. Han ska dela ut reklamen varje helg så länge det är roligt. Lönen var ju inte så mycket att skryta med, men det är ju alltid bättre än inget. Det är så fint nu med all snö. Vi tog lite kort som ni kan se i galleriet. När vi var klara med rundan så åkte vi till Willys för att handla lite kött till middagen. Jag var jätte trött nu ikväll så det var så skönt att lägga sej ner och luta huvudet mot kudden.

Ha det så bra.

Theo

 

Lördagen den 6 februari 2010 kl. 19:07

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238