Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bilar bilar

Hej hej.

Idag har det varit en spännande dag för jag har varit ute ganska mycket. Jag vaknade vid sex tiden och fick min välling, sen ville jag inte sova mer, så pappa tog upp mej från sängen. Mamma och pappa åt frukost och jag fick lite skinkbitar från deras mackor eftersom jag gillar det så mycket. Jag åkte runt i min gåstol, kollade in mina leksaker och stoppade dom i munnen. Men mamma och pappa var trötta så dom gick och la sej igen, så Markus hade mej från halv åtta, tills han skulle gå till skolan klockan åtta. Då passade jag bl.a på att ordna så att han fick byta min blöja. När Markus gick, kom pappa igen, ja han fick inte sova så mycket men lite är ju bättre än inget. Jag tittade på "vakna med the voice" som vanligt och plötsligt var det dags för gröt. Efter gröten försökte pappa lägga ner mej igen, men jag fick liksom ingen ro, så jag somnade inte. Men efter att jag varit uppe lite till så blev jag trött så jag kunde sova. Det blev inte så länge för mamma skulle till sin kurator och då var det bara till att bli påklädd alla ytterkläderna och åka ut med bilen. Pappa och jag åkte runt till olika bilhandlare när vi väntade på mamma hos kuratorn. Jag älskar bilar och fälgar så det var kul att sitta i vagnen och spana in alla fina och glänsande vrålåk. När mamma var klar efter ca en timme så åkte vi för att hämta henne. Då åkte vi hem för att äta lunch och kanske jag skulle sova lite. Klockan två hade vi tid hos talpedagogen. Det var bara jag och pappa som åkte till Habben idag, men det gick bra ändå. Förra gången var lite knas, men idag så gick allt mycket bättre. Pedagogen sa att det märktes att vi hade tränat hemma. Dom hade t.o.m fixat en annan stol till mej, en lika dan som jag har hemma.

På kvällen kom "mormor" till oss och åt middag. Det var stek med pasta och gräddsås. Mmm jag gillar mammas mat, den är så god, ni skulle bara veta. Ja, och sen var det ju läggdags klockan sju som vanligt, så godnatt på er och sov så gott.

 

kram Theo.

 

Fredagen den 5 februari 2010 kl. 22:52

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238