Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

känslor

Theo har hyperventilerat ganska mycket denna veckan och hans händer har varit  kalla hela da'n idag. Tommy fick hålla dom och blåsa på dom så dom fick lite värme. Specialpedagogen har varit här idag och Theo var glad när hon kom, men ganska så snart blev han grinig och jätte trött. Men av någon konstig anledning så kan han inte komma till ro och sova. Hon var här från 11 till strax efter tolv. Vi trodde att när hon hade gått så skulle han komma till ro. Tommy lade ner Theo men han sov bara i 20 min. Men idag så ringde Neurologen och berättade att vi kan hämta en Allergimedecin på Apoteket i morgon, den ska visst ha en tröttande effekt. Det är bara i väntan på den "riktiga" medecinen, som skulle ta ca en månad att få fram.

Jag vet inte, men jag tycker att Theo inte skrattar lika mycket som han gjorde innan och Tommy har tänkt på samma sak. Han sa här om dan, -Paula har du sett dom sista bilderna på Theo, han skrattar bara på några enstaka. Jag var bara tvungen att gå och titta och det stämmer, han gör inte det lika ofta som innan. Man blir så rädd för man vet inte om det har med sjukdomen att göra så att han bli sämre eller om det bara är en dålig dag.

Skönt att få gråta, för på da'n vill jag bara att Theo ska ha roligt och inte se oss  gråta. När ska man sluta tänka. . . tänk om han kunde gå eller prata eller vara ute och springa i gräset eller åka pulka nu när det är så mycket snö. Eller fråga - mamma kan jag gå och sova hos nån kompis? Dom fraserna bara snurrar i mitt huvud.

Men vi är så otroligt lyckliga att få se Theo digga till musik, att få se honom korsa  benen, han såg så stilig ut. Hans stora ögon när han skrattar och tittar på en, det ger oss massor med energi att klara av en natt till utan sömn.

Så jag ber för allt, att Gud inte ska ta DET ifrån oss. Jag måste sluta nu, det känns som om jag kvävs, måste gå ut och ta lite frisk luft.

Varför är livet så orättvist?

Kram/Paula

 

Torsdagen den 4 februari 2010 kl. 23:57

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238