Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hej på er!

Dom sista tre dagarna har Theo hyperventilerat ganska mycket. Han har gjort det förr, det kommer och går och vi vet inte varför.

Det har snöat nästan hela dagen idag. Vi har varit ute med bilen varje dag, för annars blir Theo inte så glad. Idag har vi haft besök från en väldigt trevligt och snäll kvinna och imorgon ska specialpedagogen komma hem till oss från habben för vi ska se hur träningen går. På fredag ska vi till habben, då ska Theo träffa  talpedagogen, så nu är det fullt upp resten av veckan. Kuratorn har ringt idag och tommy pratade med henne och hon sa att den sömnmedecin som Theo skulle fått,  inte får delas på mitten. Om man tar en hel kapsel/tablett så blir det för starkt, så hon håller på att leta fram någon annan, men då behöver man ha licens, vi vet inte riktigt vad det innebär. Så är det nån som läser detta och kan mer om det, skulle vi uppskatta om ni kunde förklara för oss. Theo har duschat nyss, han blir väldigt lugn när han duschar, bara det inte är för stark vattenstråle. Nu sitter han hos Markus, det är som en tradition deras mysstund innan Theo ska gå och lägga sig. Måste bara berätta en sak för er, Markus är helt underbar, väldigt snäll och omtänksam. Han har fått klara sig själv och inte haft en mamma som fanns där 100%. men han klagar inte, han vet att Theo behöver oss och är beroende av oss. Det är helt otroligt att Markus ändå älskar honom så mycket. Dom har ett stark band och det är vi så himla glada för. 

Ha det bra

Paula 

 

Onsdagen den 3 februari 2010 kl. 19:19

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238