Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lugna Söndag

Hej igen.

Idag har det varit väldigt lugnt här hemma.  Jag tränade med mamma, Markus och pappa. Dom blåste såpbubblor och rörde vid mina läppar så att bubblan sprack. Ja, pappa var inte alls bra på det, han fick lämna över till mamma, som kunde mycket bättre. Sen körde vi den vanliga träningen med rulla boll, rasera torn, sjunga "klapp, klapp" sången, rulla runt och sitt träning. Det är kul att hitta på saker inne också, men mest av allt längtar jag ju ut. Fast idag var det lite kallt igen så det blev ingen pulka- eller vagnåkning. Det enda vi gjorde ute idag var att åka till affären för att handla mat. Senare på kvällen var jag ganska trött så jag satt hos Markus och mös i mer än en timme. Jag lade ena benet över det andra och alla tyckte att det såg roligt ut. Ja, ni får se på bilderna, tror att det kom med på någon bild.

Jag har förresten fått en egen sån där "rånarluva", den är röd och varm. Nu ska vi bara bestämma vilken bank vi ska råna :-) Nä, man ska kanske inte skämta om sån't, men den är iaf skön över öronen när det är kallt.

Nu till veckan så ska vi träffa Logopeden igen, då får vi se vad hon har hittat på till denna gången. Sen ska vi få ett hembesök från Habiliteringen också, för att gå igenom min träning.

Nu har jag fått en ny sorts välling eller Nutramigen som den heter. Den är till för lite äldre barn som inte tål mjölkprotein, som jag. Den smakade ungefär samma som den gamla men den har mer näring och det är ju bra. Men min medicin som jag skulle få för att sova bättre har inte kommit än, ( den som väntar på något gott. . .)

På Tisdag ska pappa åka till sjukhuset igen för att lämna blodprov. Dom ska kolla hans njurfunktion efter stenarna. Nästa vecka igen ska han röntgas  också. Huvva.

Ha det bra och sköt om er.

Theo.

 

 

Söndagen den 31 januari 2010 kl. 21:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238