Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hej på er! Det är mamma Paula. . .

som skriver. Idag så var kuratorn här och vi pratade om kompleteringen av intyget till FK. Nu är det skickat och dom har även ringt Tommy från fk. Det låter som om vi skulle få bilstödet beviljat, men det är inte klart än. Det är superbra ! 60 tusen det är ju bättre än ingenting. Vi ska då fixa en bil inom sex månader och gör man inte det så måste man söka igen, som Tommy uppfattade det. Kompleteringen till min ansökan om att bli personlig assistent till Theo är även skickad till FK, så vi får bara vänta och se, men det är vi ju vana vid. Nu undrar vi vart sömnmedicinen har tagit vägen? Hmmmm... kuratorn visste inte, men hon skulle kolla upp det när hon kom tillbaka till jobbet. Mycket riktigt så ringde hon och det fanns inget recept där, så hon tyckte att vi skulle vänta tills på fredag. Om det är skickat med posten då kan det ta några dagar. (Hmm . . . jag missade en tid som jag hade hos en annan kurator och det kostar 80 kr per besök. Men man har huvudet fullt med så mycket så man är helt borta. Jag skulle vara där en Fredag och på Onsdagen efter då hade jag minnsan kravräkningen på 130 kr här hemma. Vad posten jobbade snabbt DÅ . ) Har det inte kommit på fredag så ska vi höra av oss. Läkaren ska komma den 2/2 nästa gång, så det är bara att vara vaken på nätterna och vänta på bättre tur nästa gång.

Det va allt för mig idag

Må så bra!

Paula

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 16:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238