Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Tråkigt!

Min storebror ligger på sjukhuset i Sundsvall. Han var här i Ö-vik och hälsade på en kompis, då ringde han mamma och sa att det gjorde jätte ont i halsen och febern var jätte hög. Goncalo berättade då att han hade varit på akuten men dom hade skickat hem honom och sa att han skulle komma dit igen kl. 16:20. Läkaren tittade ner i halsen och sa att han hade något slags virus så det var bara att gå hem.  Senare på kvällen då ringde brorsan till mamma igen, då kunde han knappt prata. Pappa och Markus hämtade upp Goncalo och körde honom till akuten igen. Där kunde dom inte göra nåt så dom skickade honom till Sundsvall strax efter kl tio på kvällen. Där konstaterade dom att han hade struplocks infektion.  Det var inte bara ett virus, det var ganska allvarligt. (Hur kan dom göra så mycket fel jämt? Det är inte konstigt att mamma inte alls litar på dom.) Så han har legat hela natten på intensiven, men mamma har pratat med honom idag och han känner sig lite bättre, skönt! Markus såg att mamma behövde komma ut på en lång prommis, så jag mamma och Markus var ute länge. Markus han är rolig, han pratade hela tiden med mamma så att hon inte kunde tänka på allt tokigt som händer i vår familj. Pappa har ont igen, så han fick va för sig själv och vila medans vi andra var ute.

Kram Theo

 

Söndagen den 24 januari 2010 kl. 15:32

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238