Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Nu är det helg igen!

och igår hade vi grabb-kväll här hemma. Mamma var på tjejmiddag igår, så det var bara pappa, jag och min storebror hemma. Vi skjutsade mamma till hennes kompis, hon skulle vara där ett tag innan dom skulle bli hämtade av pappa och mig. Så då fick jag åka bil, wow det är så roligt. Sen va det dax att hämta mamma och hennes kompisar, jag och pappa lämnade dom på en restaurang och sen åkte vi hem för att det då var dax för mig att hoppa i min pyjamas och dricka min välling som jag gillar så mycket. Pappa hade jätte ont inatt, han vaknade vid två tiden med värk i magen och ryggen. Halv sex på morgonen då tyckte mamma att han skulle hälsa på farbror doktor. Så det vart inte så mycket till sömn i natt heller, vi är jätte trötta här hemma. Pappa kom tillbaka kl 07:10 då satt jag med mamma i köket och åt gröt. Gissa vad glad jag blev när jag såg att pappa kom in i köket. Doktorn sa att det är nåt njurstens- anfall, hoppas att pappa bli bra snart. Vi åkte på stan för att hämta pappas medicin och då kollade pappa också om min sömnmedicin hade kommit, men nähä receptet fanns inte på Apoteket än. Det är bara att vänta som vanligt. I eftermiddag var jag jätte missnöjd så min storbror Markus tog mig ut på en promenad i min vagn, Tack Markus. Hoppas att ni har haft en trevlig fredag och lördag. Nu ska vi bara ta det lugnt

Kram/Theo

 

Lördagen den 23 januari 2010 kl. 20:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238