Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

På pizzeria

Hej hej.

Ja så var det en ny dag igen och jag vaknade med ett svullet vänsteröga. Vet inte varför men det går nog över, vi får väl se vad som ska hända idag. Men jag tänkte berätta att i förrgår så var mamma, pappa, "mormor" och jag på pizzeria på kvällen.

Det var mysigt att sitta och äta tillsammans med dom andra, fast jag fick mest mina majsbågar. Men det gjorde inte så mycket för jag älskar ju dom. Jag passade på att tacka "mormor" för presenten jag hade fått kvällen innan när jag låg och sov. Hon hade varit på PoP och köpt en fin kofta, en tröja och strumpor till mej. Ni ska få se dom på foto här sen, dom var väldigt fina. Som om de inte räckte så fick jag för några dagar sen en snygg kofta från min moster och jag fick en randig tröja, några undertröjor och ett par mysbyxor från mamma och pappa. Ja, man skulle kunna tro att jag fyllat år men så är det ju inte. Men vad ska man säga, det är ju alltid roligt att få presenter och dessutom var jag utan långärmade tröjor. Jag växer ju och då blir dom för små med tiden.

Igår var mamma och jag  och hälsade på lille Johan. Det var riktigt trevligt och jag skrattade jättemycket. Sen på kvällen kom pappa och hämtade oss.

Nu har äntligen mitt favorit TVprogram kommit tillbaka. Alltså "VAKNA med the Voice". Jag brukar titta på det när jag har vaknat.

Ni får ha en bra dag.

Kram Theo.

 

Torsdagen den 21 januari 2010 kl. 07:00

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238