Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Hemma igen

Nu har vi varit med Theo på habben och träffat läkaren. Hon är trevlig och lätt att prata med. Det är svårt när man inte har någon diagnos, vi tror och hoppas på att det blir lättare sen. Hon skrev ut ett sömnhormon (Melatonin) som vi ska testa, hoppas det gör att han får lättare att sova.

Som jag skrev innan så har jag sökt till att va personlig assistent till Theo. Men dom på fk vill att en läkare ska kompletera min ansökan. Men är det inte vi som vet bäst hur vår son fungerar. Vi kanske ska filma Theo och skicka till fk så dom ser själva, om dom nu kan tyda filmen rätt. Jag har svårt att förstå hur vissa människor jobbar som, man blir bara arg och mår dåligt. Hur vet dom vad som är bäst för vår son? Jag känner att dom går bakom ryggen på oss. Jag har ingenting emot att Theo träffar andra barn, men det ska vara en liten grupp för han är överkänslig mot ljud. T.o.m dom som har friska barn klagar massor att det är alldeles för många barn i grupperna och för få fröknar. Och vi som har Theo med dom svårigheter han har, ska vi lämna honom där?  Nej jag gör inte det och det finns inte nån som kan tvinga mig till det. Jag känner sån ilska, fy va jag är trött på allt. Konstigt nog så är det inte nån myndighet som bråkar med sjukvården för att det tar så himla lång tid att få nåt svar på alla prov man har lämnat.Vi har väntat sen 2008. Vilken värd vi lever i. Sen har dom på hab beställt en vagn och en gå stol, för den stol Theo har den är för liten till honom så han vägrar att sitta där. Ibland blir han alldeles röd på benen. Det har beställts 3 veckor innan jul om jag inte minns fel, men det har inte kommit än. Man undrar om dom ringer och har koll, eller bara låter det vara. Sen träffade vi sjukgymnasten idag när vi satt ute i hallen och klädde på Theo efter att vi hade varit hos läkaren. Då berättade hon för oss att det är en annan sjukgymnast som kommer att träffa Theo. Hon sa namnet men jag kommer inte ihåg det, jag bara undrade när hon skulle sluta och hon sa i slutet på denna månaden. Har man inte rätt att få veta det innan? och  skulle hon inte ha fixat en träff med oss och den nya som kommer att ta hennes plats? Jag tycker det, för vår del också men mest för Theos, eller då är det inte så viktigt hur man behandlar barn......bäst jag slutar nu innan jag skriver nåt dumt.

Ha det bra

Theos mamma/Paula

 

Tisdagen den 19 januari 2010 kl. 16:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238