Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

En helg till som har gått!

Nu är det måndag igen. Som jag skrev tidigare skulle jag, mamma och pappa gå på stan. Det var ganska mycket folk och vi träffade på några av våra kompisar. Men det var kallt, (det blåser alltid kallt nere i stan), så vi kunde inte va där så länge och jag skulle försöka sova en liten stund när vi kom hem. Mamma och pappa längtar tills imorgon för då ska jag till hab och träffa min läkare där. Vi får se vad hon hittar på för nåt så att jag kan va lugn och sova bättre. För jag blir så orolig i kroppen när jag inte få sova, ingenting är bra, jag gråter, biter mig själv och har massor med kramper. Så igår va det bara att sätta sig i bilen och pappa fick köra runt, runt. Han kunde nog bli taxichaufför snart, jag tror att han kan alla gatar här i och runt stan. Idag är det inte så kallt men det blåser och kommer massor med snö från taket så vi få se om det blir nån promenad. Vi skulle kanske åka till "mormor" och hälsa på, det var ju ett tag sen sist.  Vi får se hur jag mår lite senare idag. För hela förmiddagen har inte varit så bra. Jag är missnöjd och ingenting är bra. Jag berättar mer imorgon hur det har gått hos läkaren.

Ha det så bra allihopa

Kram Theo

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 14:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238