Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bubblor

Hej alla vänner.

Ja så var det dags igen, att fylla månad. 2 år och 5 månader, det är inte klokt vad dom går fort, man hinner knappt börja på en, så är det dags att göra ett nytt album här igen.

I går var jag hos en Logoped. Hon var snäll och trevlig och hittade på en massa saker. Hon blåste såpbubblor som jag sen fick smälla mot mina läppar. Det var kul att se alla bubblorna som for genom luften, sen var det lite spännande också när bubblan kom nära mej och rörde min mun. Poff! Hon hade också en liten skumgummibit som satt på en pinne, den förde hon in i min mun och körde runt, runt på insidan av mina läppar och på min tunga. Sen fäste hon pinnen i en liten apparat som burrade och gjorde så att pinnen snurrade i min mun. Bara sakta förstås, annars skulle det inte va så skönt. Övningen ska stimulera min munmotorik, så att jag eventuellt i framtiden har nytta av det när jag börjar prata. Nu ska mamma och pappa köpa såpbubblor, så att vi kan öva här hemma också. Vi ska blåsa bubblorna efter dom vanliga övningarna som vi ska göra dagligen. Idag så är det Lördag och vi ska gå på stan och titta i affärer och träffa lite folk. Jag tycker det är kul att få åka i vagnen och titta på allt och alla som rör sej. Kanske får jag se några bilar också. Ser jag någon som ler mot mej så är jag inte sen att charma dom. Har lärt mej en hel del tricks med ögonen som verkar funka på dom flesta. Dom bara smälter liksom. Hoppas det blir en fin dag och inte för kallt.

Ha det bra och sköt om er.

Theo.

 

Lördagen den 16 januari 2010 kl. 07:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238