Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Vad håller på att hända. . .

jag är så himla arg idag. Som ni vet så har vi inte fått något namn på vår sons sjukdom. Allt tar så lång tid, man får vänta på att få nån tid på röntken, läkare, hab mm. Många folk som jobbar innom vården  har förlorat sitt jobb, gamla som får vänta att hemtjänst kan komma till dom för att laga frukost, mm.  Sen läser min man tidningen idag och berättar att dom ska restaurera kranarna som vi har nere i hamnen för 3,7 mil kr. Vad ska man göra? Jag vet faktiskt inte, är bara så trött på att känna ilska, så trött på att vänta på en diagnos, så trött på att pengar ska styra allt. Idag så var kurotorn här, egentlingen skulle hon komma imorgon men hon kunde inte så vi tog det idag och det behövdes så arg och massor med känslor jag har. Så berättade hon att hon hade pratat med Theos läkare här i Ö-vik och att dom var inne på att Theo kanske har en sjukdom som är en variant på Rett, "MECP 2".  Vi har inte kollat på nätet än, men vi ska göra det så fort jag har skrivit klart. Det verkar som att vi inte skall till Umeå än, dom vill vänta tills vi har fått diagnos  och det kan ta två till tre månader. Men va är det, vi har väntat så länge. Hon hjälpte oss att fylla i blanketten till FK om bilstöd också.

 Theo har inte sovit så bra sen Jul och vissa saker går tillbaka eller han gör ofta sådant som han inte gjort förr.  Så vi har bokat tid till läkare (neurolog) som kommer till Ö-vik den 19/1. Klockan 14:00 ska vi träffa henne och kanske få vi något svar på vår oro.

Kram

Theos mamma

 

Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 15:28

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238