Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Promenad

Idag har jag varit ute och åkt både bil och vagn. Det började redan på morgonen när jag fick följa med pappa när han skulle skjutsa någon till sjukhuset. Sen åkte jag och pappa till affären, där fick jag åka kundvagn. När jag kom hem sov jag ett litet tag, när jag hade ätit gröt. Efter lunch åkte vi ner på stan och gick runt, runt, mamma, pappa och jag. Det var riktigt skönt, inte alls kallt som innan. När vi kom hem sov jag riktigt gott, fast inte så länge som vanligt. Mamma sa att vi ska ut och promenera varje dag nu, bara det inte blir för kallt. I söndags kväll var "mormor" här har dom berättat. Hon kom ju inte förrän jag hade lagt mej så jag fick inte träffa henne.

Nu på fredag ska jag till Logopeden. Jag vet inte riktigt vad som skall hända hos henne, men det kan jag berätta för er sen när jag har varit där. Det kommer en Kurator hit också på Fredag.

 

kram på er.

Theo

 

Tisdagen den 12 januari 2010 kl. 15:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238