Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Bara en dröm

En tår rinner ner för min kind, en av många andra. Jag saknar Theo, det barn jag hade drömt om. Theo som sprang mot sin underbare pappa, Theo som busade med oss, Theo som vaknade och kom till vår säng. Att få höra Theo säga mamma och pappa. Jag drömmer ofta att vi är ute på en äng och Theo springer till oss. Det är jobbigt att vakna upp efter drömmen, men konstigt nog så älskar jag att drömma om det. För i drömmen skriker Theo inte, krampar inte och Theo är så glad och lugn. Men i andra hand har vi fått en kille som är så go, han är så full av kärlek, en sann kärlek. Vi har fått en liten ängel i vårt hem och vår lille ängel älskar musik. Så om man vill va riktigt nära Theo är det bara att sjunga. Han bryr sig inte om mamma inte skulle gå vidare i Idol, han bara tittar på mig som ingen annan kan. Då vet jag att det är bara jag och Theo. Älskar dig gubben min!

Mamma

 

Söndagen den 10 januari 2010 kl. 13:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238