Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Kallt som bara den...

men de är det nog i hela landet, i kväll var det -22 grader !

Jag har inte varit så glad dom senaste dagarna, mamma och pappa trodde att jag kanske skulle bli magsjuk eller förkyld, det är ju många som har det nu, men nej inte nåt av det har jag fått. Men idag har varit en riktigt bra dag då jag har varit glad mest hela tiden, skönt både för mej, mamma, pappa och brorsan. 

Nu när jag dricker vatten rinner det ut från min mun igen och min tunga vill helst va utanför munnen och jag får fortfarande en del kramper.

I natt fick pappa gå upp kl 3, då hände en liten olycka . Jag hade nämligen kissat i sängen och på mig, usch då kan man inte sova.  När jag hade fått ny pyjamas och rena sängkläder då var det dax för välling, hmmm den gillar jag. 

Ja, sen är det så kallt så man kan inte åka pulka och det älskar jag. Men jag åkte bil med pappa, det är ett måste. Där sitter jag lugn och tittar runt och ser dom andra bilarna som kör runt på vägarna. Hoppas att det blir lite mildare snart så man kan vara ute med vagnen eller pulkan. 

I morgon skall Vilmer och hans tvilling-bröder komma och hälsa på oss.  Det ska bli trevligt att träffa dom.  Ha det så bra alla ni där ut i kylan

Kram Theo

 

Onsdagen den 6 januari 2010 kl. 22:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238