Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gott nytt år....

.......till er alla. Idag kom Adam och hans föräldrar för att hälsa på.  Mamma och pappa fick en bärbar dator av dom i julklapp. (mamma trodde inte sina ögon) Tusen tack Jenny och Marcus nu behöver ingen va arg på datorn igen, jag har hört att den nya går riktigt snabbt :) Lite senare åkte jag, mamma och pappa till stan. Min storebror va i stan på besök, så vi träffade honom en snabbis och gav honom en kram och önskade gott nytt år. Vi var hemma vid 14:30 då var det dags för mig att sova en stund, jag var riktigt trött. Sen var jag gnällig, så min bror var med mig och lekte så att mamma och pappa kunde laga god middag, det såg så gott ut. Jag hade trevligt med Markus, han är en av mina favoriter. Jag fick smaka en bit kött men bara en jätte liten och den satte jag i halsen....har ju svårt att tugga, men det gick bra. När jag hade lagt mig kunde jag inte sova, gjorde konstiga ljud, men mamma och pappa fattade att det var min mage som krånglade. Den gör det ibland fast jag äter medecin varje dag. Jag sov när det var tolv slaget och som tur var vaknade jag inte med alla raketer. Dom sista två åren har inte varit så trevliga. Mycket tid på sjukhuset och massor med provtagningar.  Har ju några kvar men inte så jobbiga tror och hoppas jag. Så nu på det nya året önskar jag att jag och min familj får ha det lite bättre och önskar det samma till er alla där ute.

KramTheo

 

Fredagen den 1 januari 2010 kl. 01:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238