Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Lugna Söndag

Hej igen.

Idag har det varit väldigt lugnt här hemma.  Jag tränade med mamma, Markus och pappa. Dom blåste såpbubblor och rörde vid mina läppar så att bubblan sprack. Ja, pappa var inte alls bra på det, han fick lämna över till mamma, som kunde mycket bättre. Sen körde vi den vanliga träningen med rulla boll, rasera torn, sjunga "klapp, klapp" sången, rulla runt och sitt träning. Det är kul att hitta på saker inne också, men mest av allt längtar jag ju ut. Fast idag var det lite kallt igen så det blev ingen pulka- eller vagnåkning. Det enda vi gjorde ute idag var att åka till affären för att handla mat. Senare på kvällen var jag ganska trött så jag satt hos Markus och mös i mer än en timme. Jag lade ena benet över det andra och alla tyckte att det såg roligt ut. Ja, ni får se på bilderna, tror att det kom med på någon bild.

Jag har förresten fått en egen sån där "rånarluva", den är röd och varm. Nu ska vi bara bestämma vilken bank vi ska råna :-) Nä, man ska kanske inte skämta om sån't, men den är iaf skön över öronen när det är kallt.

Nu till veckan så ska vi träffa Logopeden igen, då får vi se vad hon har hittat på till denna gången. Sen ska vi få ett hembesök från Habiliteringen också, för att gå igenom min träning.

Nu har jag fått en ny sorts välling eller Nutramigen som den heter. Den är till för lite äldre barn som inte tål mjölkprotein, som jag. Den smakade ungefär samma som den gamla men den har mer näring och det är ju bra. Men min medicin som jag skulle få för att sova bättre har inte kommit än, ( den som väntar på något gott. . .)

På Tisdag ska pappa åka till sjukhuset igen för att lämna blodprov. Dom ska kolla hans njurfunktion efter stenarna. Nästa vecka igen ska han röntgas  också. Huvva.

Ha det bra och sköt om er.

Theo.

 

 

Söndagen den 31 januari 2010 kl. 21:48

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Tankar som snurrar!

Idag var Tommy hos läkaren, så det var bara jag och Theo några timmar på förmiddagen. Han var ganska grinig och vi som trodde igår att det var för att han  inte hade varit ute. Ja delvis var det sant, men det var hans mage som krånglade igen. Sen på eftermiddagen var det min tur att gå iväg på ett möte. När jag kom hem så hade lilleman precis vaknat, han var inte så glad. Tommy matade honom men han åt inte allt, inte till lunch heller när jag matade honom. Då klädde T på honom och vi åkte iväg en sväng med bilen. Det var lättare att va ute på vägarna idag. När vi kom hem så var Theo lugn, så jag och Tommy började med maten eftersom "mormor" skulle komma hit och äta middag med oss. Theo satt så lugn hos Markus, ja ni får se kort snart. Theo älskar Markus, dom busar och skrattar gott, helt underbart att se dom två tillsammans.

Idag har jag tänkt en del på; varför blir man inte erbjuden en kurs där man kan lära sig att förstå sitt barn. I början när Theo skrek så var vi väldigt snabba att ge honom mat och vatten eller kolla blöjan. Om allt det där var gjort och han fortfarande grät då visste vi inte vad han ville. Idag kan vi tolka Theo bättre, vi kan nästan läsa på hans ögon vad han vill och vart han vill att vi ska titta.

  Man är väldigt snabb där ute på att berätta för en att det finns "kortis", LSS mm. Visst, kanonbra att det finns, men det jag har tänkt på mycket idag är om dom erbjuder det för att vår son är handikappad? Ja, vi är trötta men jag tänkte tillbaka och jag var väldigt trött och slut när min äldsta son kom i tonåren. Men då  var det inte nån som sa till mig att det fanns "kortis" för honom.

Så är det inte bättre att få gå en kurs där man filmar barnen och sen tittar tillsammans och går igenom med föräldrarna så att det kan hälpa dom att förstå barnens behov bättre. Inte vet jag, men jag tycker att allt blir så mycket bättre när man kan förstå sina barn.  Jag blir så glad när jag kan tolka Theos blick och man fattar på en gång om man har sett rätt. Är det rätt så får man ett big smile.

"Habben" ska spara hela tiden och det får mig att undra vart alla pengar har tagit vägen? Det finns inte ens en bra stol till Theo när han kommer dit. Jag hoppas att jag en dag kan förstå habiliteringen, men jag har väldigt svårt att göra det nu.  Kanske dom väntar på en diagnos för att se vilken stol som passar Theo.

Natti natti

Paula

 

Torsdagen den 28 januari 2010 kl. 23:55

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Snö snö snö

Hej på er där ute i snöovädret.

Ja här snöar det och blåser så att man knappast ser något alls. Det har snöat hela dagen och det bara fortsätter.

Idag var jag så missnöjd, ingenting var bra. Men det var ju bara för att jag inte hade fått vara ute, varken igår eller idag. Men både mamma och pappa bestämde sig för att gå ut, så dom klädde på mej. Jag fick låna Markus rånarluva och så fick jag ha min overall på mej så jag frös ingenting.  Åkte min pulka fram och tillbaka, det var jättekul. Jag gillar att vara ute i friska luften ju och mina kinder blir jätte röda när jag kommer in. Ni kan se på bilderna som vi har lagt in.

Vi hade tänkt att åka till Sundsvall idag för att hälsa på Goncalo. , men vi tyckte att vädret var för dåligt. Nu kanske brorsan får åka hem i morgon så då blir det kanske ingen tripp dit. Han mår lite bättre och har inte så ont i halsen, så det är jätteskönt.

Kanske kan vi gå ut i morgon också och åka pulka. Hoppas det!

Ha det bra vänner.

Theo

 

Onsdagen den 27 januari 2010 kl. 22:31

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Hej på er! Det är mamma Paula. . .

som skriver. Idag så var kuratorn här och vi pratade om kompleteringen av intyget till FK. Nu är det skickat och dom har även ringt Tommy från fk. Det låter som om vi skulle få bilstödet beviljat, men det är inte klart än. Det är superbra ! 60 tusen det är ju bättre än ingenting. Vi ska då fixa en bil inom sex månader och gör man inte det så måste man söka igen, som Tommy uppfattade det. Kompleteringen till min ansökan om att bli personlig assistent till Theo är även skickad till FK, så vi får bara vänta och se, men det är vi ju vana vid. Nu undrar vi vart sömnmedicinen har tagit vägen? Hmmmm... kuratorn visste inte, men hon skulle kolla upp det när hon kom tillbaka till jobbet. Mycket riktigt så ringde hon och det fanns inget recept där, så hon tyckte att vi skulle vänta tills på fredag. Om det är skickat med posten då kan det ta några dagar. (Hmm . . . jag missade en tid som jag hade hos en annan kurator och det kostar 80 kr per besök. Men man har huvudet fullt med så mycket så man är helt borta. Jag skulle vara där en Fredag och på Onsdagen efter då hade jag minnsan kravräkningen på 130 kr här hemma. Vad posten jobbade snabbt DÅ . ) Har det inte kommit på fredag så ska vi höra av oss. Läkaren ska komma den 2/2 nästa gång, så det är bara att vara vaken på nätterna och vänta på bättre tur nästa gång.

Det va allt för mig idag

Må så bra!

Paula

 

Tisdagen den 26 januari 2010 kl. 16:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Tack.....

till er alla som har satt in pengar på min "bilfond"! Helt otroligt att så många snälla människor som vi inte känner ändå har hjälpt till. Nu har jag fått ihop 2600 kronor, så tack än en gång.

I dag var mamma och jag ute på en lång promenad, det var riktigt skönt att komma ut igen. Pappa åkte till sjukhuset i morse, han skulle röntgas. Dom hittade visst 3 stenar i pappa, inte stora men ändå. Han får gå på smärtstillande tills dom kommer ut. Nu ska han dit igen om två veckor och kolla upp njurfunktionen och röntgas, om han inte får mera ont, då ska han komma in på en gång. I dag så har jag och mamma pratat med Goncalo också, han har fortfarande ont och är svullen i halsen. Men det var lättare att höra vad han sade idag. Hoppas han blir frisk snart.

Tack till dig "Maria" som har lagt ut adressen till min hemsida  på din sida, såg det idag.

Ha det nu så bra alla där ute.

 

Kram Theo.

 

Måndagen den 25 januari 2010 kl. 16:54

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Tråkigt!

Min storebror ligger på sjukhuset i Sundsvall. Han var här i Ö-vik och hälsade på en kompis, då ringde han mamma och sa att det gjorde jätte ont i halsen och febern var jätte hög. Goncalo berättade då att han hade varit på akuten men dom hade skickat hem honom och sa att han skulle komma dit igen kl. 16:20. Läkaren tittade ner i halsen och sa att han hade något slags virus så det var bara att gå hem.  Senare på kvällen då ringde brorsan till mamma igen, då kunde han knappt prata. Pappa och Markus hämtade upp Goncalo och körde honom till akuten igen. Där kunde dom inte göra nåt så dom skickade honom till Sundsvall strax efter kl tio på kvällen. Där konstaterade dom att han hade struplocks infektion.  Det var inte bara ett virus, det var ganska allvarligt. (Hur kan dom göra så mycket fel jämt? Det är inte konstigt att mamma inte alls litar på dom.) Så han har legat hela natten på intensiven, men mamma har pratat med honom idag och han känner sig lite bättre, skönt! Markus såg att mamma behövde komma ut på en lång prommis, så jag mamma och Markus var ute länge. Markus han är rolig, han pratade hela tiden med mamma så att hon inte kunde tänka på allt tokigt som händer i vår familj. Pappa har ont igen, så han fick va för sig själv och vila medans vi andra var ute.

Kram Theo

 

Söndagen den 24 januari 2010 kl. 15:32

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Nu är det helg igen!

och igår hade vi grabb-kväll här hemma. Mamma var på tjejmiddag igår, så det var bara pappa, jag och min storebror hemma. Vi skjutsade mamma till hennes kompis, hon skulle vara där ett tag innan dom skulle bli hämtade av pappa och mig. Så då fick jag åka bil, wow det är så roligt. Sen va det dax att hämta mamma och hennes kompisar, jag och pappa lämnade dom på en restaurang och sen åkte vi hem för att det då var dax för mig att hoppa i min pyjamas och dricka min välling som jag gillar så mycket. Pappa hade jätte ont inatt, han vaknade vid två tiden med värk i magen och ryggen. Halv sex på morgonen då tyckte mamma att han skulle hälsa på farbror doktor. Så det vart inte så mycket till sömn i natt heller, vi är jätte trötta här hemma. Pappa kom tillbaka kl 07:10 då satt jag med mamma i köket och åt gröt. Gissa vad glad jag blev när jag såg att pappa kom in i köket. Doktorn sa att det är nåt njurstens- anfall, hoppas att pappa bli bra snart. Vi åkte på stan för att hämta pappas medicin och då kollade pappa också om min sömnmedicin hade kommit, men nähä receptet fanns inte på Apoteket än. Det är bara att vänta som vanligt. I eftermiddag var jag jätte missnöjd så min storbror Markus tog mig ut på en promenad i min vagn, Tack Markus. Hoppas att ni har haft en trevlig fredag och lördag. Nu ska vi bara ta det lugnt

Kram/Theo

 

Lördagen den 23 januari 2010 kl. 20:14

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

På pizzeria

Hej hej.

Ja så var det en ny dag igen och jag vaknade med ett svullet vänsteröga. Vet inte varför men det går nog över, vi får väl se vad som ska hända idag. Men jag tänkte berätta att i förrgår så var mamma, pappa, "mormor" och jag på pizzeria på kvällen.

Det var mysigt att sitta och äta tillsammans med dom andra, fast jag fick mest mina majsbågar. Men det gjorde inte så mycket för jag älskar ju dom. Jag passade på att tacka "mormor" för presenten jag hade fått kvällen innan när jag låg och sov. Hon hade varit på PoP och köpt en fin kofta, en tröja och strumpor till mej. Ni ska få se dom på foto här sen, dom var väldigt fina. Som om de inte räckte så fick jag för några dagar sen en snygg kofta från min moster och jag fick en randig tröja, några undertröjor och ett par mysbyxor från mamma och pappa. Ja, man skulle kunna tro att jag fyllat år men så är det ju inte. Men vad ska man säga, det är ju alltid roligt att få presenter och dessutom var jag utan långärmade tröjor. Jag växer ju och då blir dom för små med tiden.

Igår var mamma och jag  och hälsade på lille Johan. Det var riktigt trevligt och jag skrattade jättemycket. Sen på kvällen kom pappa och hämtade oss.

Nu har äntligen mitt favorit TVprogram kommit tillbaka. Alltså "VAKNA med the Voice". Jag brukar titta på det när jag har vaknat.

Ni får ha en bra dag.

Kram Theo.

 

Torsdagen den 21 januari 2010 kl. 07:00

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Hemma igen

Nu har vi varit med Theo på habben och träffat läkaren. Hon är trevlig och lätt att prata med. Det är svårt när man inte har någon diagnos, vi tror och hoppas på att det blir lättare sen. Hon skrev ut ett sömnhormon (Melatonin) som vi ska testa, hoppas det gör att han får lättare att sova.

Som jag skrev innan så har jag sökt till att va personlig assistent till Theo. Men dom på fk vill att en läkare ska kompletera min ansökan. Men är det inte vi som vet bäst hur vår son fungerar. Vi kanske ska filma Theo och skicka till fk så dom ser själva, om dom nu kan tyda filmen rätt. Jag har svårt att förstå hur vissa människor jobbar som, man blir bara arg och mår dåligt. Hur vet dom vad som är bäst för vår son? Jag känner att dom går bakom ryggen på oss. Jag har ingenting emot att Theo träffar andra barn, men det ska vara en liten grupp för han är överkänslig mot ljud. T.o.m dom som har friska barn klagar massor att det är alldeles för många barn i grupperna och för få fröknar. Och vi som har Theo med dom svårigheter han har, ska vi lämna honom där?  Nej jag gör inte det och det finns inte nån som kan tvinga mig till det. Jag känner sån ilska, fy va jag är trött på allt. Konstigt nog så är det inte nån myndighet som bråkar med sjukvården för att det tar så himla lång tid att få nåt svar på alla prov man har lämnat.Vi har väntat sen 2008. Vilken värd vi lever i. Sen har dom på hab beställt en vagn och en gå stol, för den stol Theo har den är för liten till honom så han vägrar att sitta där. Ibland blir han alldeles röd på benen. Det har beställts 3 veckor innan jul om jag inte minns fel, men det har inte kommit än. Man undrar om dom ringer och har koll, eller bara låter det vara. Sen träffade vi sjukgymnasten idag när vi satt ute i hallen och klädde på Theo efter att vi hade varit hos läkaren. Då berättade hon för oss att det är en annan sjukgymnast som kommer att träffa Theo. Hon sa namnet men jag kommer inte ihåg det, jag bara undrade när hon skulle sluta och hon sa i slutet på denna månaden. Har man inte rätt att få veta det innan? och  skulle hon inte ha fixat en träff med oss och den nya som kommer att ta hennes plats? Jag tycker det, för vår del också men mest för Theos, eller då är det inte så viktigt hur man behandlar barn......bäst jag slutar nu innan jag skriver nåt dumt.

Ha det bra

Theos mamma/Paula

 

Tisdagen den 19 januari 2010 kl. 16:42

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

En helg till som har gått!

Nu är det måndag igen. Som jag skrev tidigare skulle jag, mamma och pappa gå på stan. Det var ganska mycket folk och vi träffade på några av våra kompisar. Men det var kallt, (det blåser alltid kallt nere i stan), så vi kunde inte va där så länge och jag skulle försöka sova en liten stund när vi kom hem. Mamma och pappa längtar tills imorgon för då ska jag till hab och träffa min läkare där. Vi får se vad hon hittar på för nåt så att jag kan va lugn och sova bättre. För jag blir så orolig i kroppen när jag inte få sova, ingenting är bra, jag gråter, biter mig själv och har massor med kramper. Så igår va det bara att sätta sig i bilen och pappa fick köra runt, runt. Han kunde nog bli taxichaufför snart, jag tror att han kan alla gatar här i och runt stan. Idag är det inte så kallt men det blåser och kommer massor med snö från taket så vi få se om det blir nån promenad. Vi skulle kanske åka till "mormor" och hälsa på, det var ju ett tag sen sist.  Vi får se hur jag mår lite senare idag. För hela förmiddagen har inte varit så bra. Jag är missnöjd och ingenting är bra. Jag berättar mer imorgon hur det har gått hos läkaren.

Ha det så bra allihopa

Kram Theo

 

Måndagen den 18 januari 2010 kl. 14:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [6] Kommentera detta inlägg

 

Bubblor

Hej alla vänner.

Ja så var det dags igen, att fylla månad. 2 år och 5 månader, det är inte klokt vad dom går fort, man hinner knappt börja på en, så är det dags att göra ett nytt album här igen.

I går var jag hos en Logoped. Hon var snäll och trevlig och hittade på en massa saker. Hon blåste såpbubblor som jag sen fick smälla mot mina läppar. Det var kul att se alla bubblorna som for genom luften, sen var det lite spännande också när bubblan kom nära mej och rörde min mun. Poff! Hon hade också en liten skumgummibit som satt på en pinne, den förde hon in i min mun och körde runt, runt på insidan av mina läppar och på min tunga. Sen fäste hon pinnen i en liten apparat som burrade och gjorde så att pinnen snurrade i min mun. Bara sakta förstås, annars skulle det inte va så skönt. Övningen ska stimulera min munmotorik, så att jag eventuellt i framtiden har nytta av det när jag börjar prata. Nu ska mamma och pappa köpa såpbubblor, så att vi kan öva här hemma också. Vi ska blåsa bubblorna efter dom vanliga övningarna som vi ska göra dagligen. Idag så är det Lördag och vi ska gå på stan och titta i affärer och träffa lite folk. Jag tycker det är kul att få åka i vagnen och titta på allt och alla som rör sej. Kanske får jag se några bilar också. Ser jag någon som ler mot mej så är jag inte sen att charma dom. Har lärt mej en hel del tricks med ögonen som verkar funka på dom flesta. Dom bara smälter liksom. Hoppas det blir en fin dag och inte för kallt.

Ha det bra och sköt om er.

Theo.

 

Lördagen den 16 januari 2010 kl. 07:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Vad håller på att hända. . .

jag är så himla arg idag. Som ni vet så har vi inte fått något namn på vår sons sjukdom. Allt tar så lång tid, man får vänta på att få nån tid på röntken, läkare, hab mm. Många folk som jobbar innom vården  har förlorat sitt jobb, gamla som får vänta att hemtjänst kan komma till dom för att laga frukost, mm.  Sen läser min man tidningen idag och berättar att dom ska restaurera kranarna som vi har nere i hamnen för 3,7 mil kr. Vad ska man göra? Jag vet faktiskt inte, är bara så trött på att känna ilska, så trött på att vänta på en diagnos, så trött på att pengar ska styra allt. Idag så var kurotorn här, egentlingen skulle hon komma imorgon men hon kunde inte så vi tog det idag och det behövdes så arg och massor med känslor jag har. Så berättade hon att hon hade pratat med Theos läkare här i Ö-vik och att dom var inne på att Theo kanske har en sjukdom som är en variant på Rett, "MECP 2".  Vi har inte kollat på nätet än, men vi ska göra det så fort jag har skrivit klart. Det verkar som att vi inte skall till Umeå än, dom vill vänta tills vi har fått diagnos  och det kan ta två till tre månader. Men va är det, vi har väntat så länge. Hon hjälpte oss att fylla i blanketten till FK om bilstöd också.

 Theo har inte sovit så bra sen Jul och vissa saker går tillbaka eller han gör ofta sådant som han inte gjort förr.  Så vi har bokat tid till läkare (neurolog) som kommer till Ö-vik den 19/1. Klockan 14:00 ska vi träffa henne och kanske få vi något svar på vår oro.

Kram

Theos mamma

 

Torsdagen den 14 januari 2010 kl. 15:28

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Promenad

Idag har jag varit ute och åkt både bil och vagn. Det började redan på morgonen när jag fick följa med pappa när han skulle skjutsa någon till sjukhuset. Sen åkte jag och pappa till affären, där fick jag åka kundvagn. När jag kom hem sov jag ett litet tag, när jag hade ätit gröt. Efter lunch åkte vi ner på stan och gick runt, runt, mamma, pappa och jag. Det var riktigt skönt, inte alls kallt som innan. När vi kom hem sov jag riktigt gott, fast inte så länge som vanligt. Mamma sa att vi ska ut och promenera varje dag nu, bara det inte blir för kallt. I söndags kväll var "mormor" här har dom berättat. Hon kom ju inte förrän jag hade lagt mej så jag fick inte träffa henne.

Nu på fredag ska jag till Logopeden. Jag vet inte riktigt vad som skall hända hos henne, men det kan jag berätta för er sen när jag har varit där. Det kommer en Kurator hit också på Fredag.

 

kram på er.

Theo

 

Tisdagen den 12 januari 2010 kl. 15:33

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

Bara en dröm

En tår rinner ner för min kind, en av många andra. Jag saknar Theo, det barn jag hade drömt om. Theo som sprang mot sin underbare pappa, Theo som busade med oss, Theo som vaknade och kom till vår säng. Att få höra Theo säga mamma och pappa. Jag drömmer ofta att vi är ute på en äng och Theo springer till oss. Det är jobbigt att vakna upp efter drömmen, men konstigt nog så älskar jag att drömma om det. För i drömmen skriker Theo inte, krampar inte och Theo är så glad och lugn. Men i andra hand har vi fått en kille som är så go, han är så full av kärlek, en sann kärlek. Vi har fått en liten ängel i vårt hem och vår lille ängel älskar musik. Så om man vill va riktigt nära Theo är det bara att sjunga. Han bryr sig inte om mamma inte skulle gå vidare i Idol, han bara tittar på mig som ingen annan kan. Då vet jag att det är bara jag och Theo. Älskar dig gubben min!

Mamma

 

Söndagen den 10 januari 2010 kl. 13:18

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

Kallt som bara den...

men de är det nog i hela landet, i kväll var det -22 grader !

Jag har inte varit så glad dom senaste dagarna, mamma och pappa trodde att jag kanske skulle bli magsjuk eller förkyld, det är ju många som har det nu, men nej inte nåt av det har jag fått. Men idag har varit en riktigt bra dag då jag har varit glad mest hela tiden, skönt både för mej, mamma, pappa och brorsan. 

Nu när jag dricker vatten rinner det ut från min mun igen och min tunga vill helst va utanför munnen och jag får fortfarande en del kramper.

I natt fick pappa gå upp kl 3, då hände en liten olycka . Jag hade nämligen kissat i sängen och på mig, usch då kan man inte sova.  När jag hade fått ny pyjamas och rena sängkläder då var det dax för välling, hmmm den gillar jag. 

Ja, sen är det så kallt så man kan inte åka pulka och det älskar jag. Men jag åkte bil med pappa, det är ett måste. Där sitter jag lugn och tittar runt och ser dom andra bilarna som kör runt på vägarna. Hoppas att det blir lite mildare snart så man kan vara ute med vagnen eller pulkan. 

I morgon skall Vilmer och hans tvilling-bröder komma och hälsa på oss.  Det ska bli trevligt att träffa dom.  Ha det så bra alla ni där ut i kylan

Kram Theo

 

Onsdagen den 6 januari 2010 kl. 22:53

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [4] Kommentera detta inlägg

 

Inte så glad.

Hej nu har det redan gått några dagar på det nya året. Snart är helgerna över och allt går tillbaka till sin vanliga lunk. Besök på Habiliteringen och tider hos kuratorer. Jag har varit lite mer missnöjd dom första dagarna, jag kanske håller på att bli förkyld eller något. Jag har fått mer kramper också, det är jobbigt. Har sovit sämre på natten och inte kunnat sova riktigt på dagen heller, men det blir väl bättre igen.

Idag hade jag trevligt när jag var hos min kusin som fyllde 7år. Alltid kul att träffa och leka lite med henne. Pappa och brorsan fick tårta minsann, jag fick ju nöja mej med mina majsbågar som vanligt.  Tråkigt det där med mjölkproteinallergi.

 

Ha det så bra alla där ute.

Kram från Theo.

 

 

Måndagen den 4 januari 2010 kl. 00:17

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [10] Kommentera detta inlägg

 

Gott nytt år....

.......till er alla. Idag kom Adam och hans föräldrar för att hälsa på.  Mamma och pappa fick en bärbar dator av dom i julklapp. (mamma trodde inte sina ögon) Tusen tack Jenny och Marcus nu behöver ingen va arg på datorn igen, jag har hört att den nya går riktigt snabbt :) Lite senare åkte jag, mamma och pappa till stan. Min storebror va i stan på besök, så vi träffade honom en snabbis och gav honom en kram och önskade gott nytt år. Vi var hemma vid 14:30 då var det dags för mig att sova en stund, jag var riktigt trött. Sen var jag gnällig, så min bror var med mig och lekte så att mamma och pappa kunde laga god middag, det såg så gott ut. Jag hade trevligt med Markus, han är en av mina favoriter. Jag fick smaka en bit kött men bara en jätte liten och den satte jag i halsen....har ju svårt att tugga, men det gick bra. När jag hade lagt mig kunde jag inte sova, gjorde konstiga ljud, men mamma och pappa fattade att det var min mage som krånglade. Den gör det ibland fast jag äter medecin varje dag. Jag sov när det var tolv slaget och som tur var vaknade jag inte med alla raketer. Dom sista två åren har inte varit så trevliga. Mycket tid på sjukhuset och massor med provtagningar.  Har ju några kvar men inte så jobbiga tror och hoppas jag. Så nu på det nya året önskar jag att jag och min familj får ha det lite bättre och önskar det samma till er alla där ute.

KramTheo

 

Fredagen den 1 januari 2010 kl. 01:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [2] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238