Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Så kallt ......

.....så man får vara inne. Jag har varit på ganska så tråkigt humör nu, men jag och pappa bakade idag. Han hade lånat mammas förkläde så pappa såg rolig ut och jag hade nåt´ på huvudet, hmmm jag måste ha sett ganska rolig ut för mamma glömde nästan bort att hon hade ont i ryggen, hon bara skrattade.  Ja ni få se bilderna när min pappa har laddat ner dom. Jag älskar att vara ute, men jag får ganska lätt blå/ lila läppar, så pappa och mamma är rädda att ta ut mig. Men pappa håller igång mig nästan hela dan, så jag tycker inte att det är så tråkigt att va inne.  I natt har jag sovit bättre igen, hade en ganska så jobbig natt i förrgår.  Imorgon ska vi vara hemma och ta det lugnt, det är svårt för mig att va ute eller hos nån kompis när det är mycket folk.  Mamma får göra nåt gott så vi vet att det är Nytt År. Hoppas att det blir ett bättre år nästa år för mig, de mina och alla er där ute.

GOTT NYTT ÅR

Kramar Theo

 

Onsdagen den 30 december 2009 kl. 18:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238