Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Retts syndrom ?

Hej och god fortsättning.

Ja nu är Julen över och det gick ganska snabbt tycker jag. Jag fick en del julklappar iaf. Julafton var lugn och trevlig. Juldagen var också bra, då åkte vi till "mormor" för att äta lutfisk. Oj vad gott det var! Jag tror inte att jag har ätit såå mycket mat någon gång innan. Först åt jag en matburk som jag brukar, sen när dom andra skulle äta då ville jag förstås också ha. Jag åt flera potatisar med fisk och ärtor och när vi kom hem drack jag ändå nästan en hel flaska välling.

Det har snöat och blåst en hel del i helgen så nu är det regält med snö här. Jag har varit ute och åkt pulka med brorsan några gånger. Kul, kul.

Nu till något inte så värst kul. Min läkare ringde några dagar före Jul och berättade att Neurologen i Gbg hade hört av sig. Dom misstänker starkt att jag har något som kallas för Retts syndrom. Hm säger kanske inte så mycket, men om man kollar på internet så ser man att det inte är en trevlig sjukdom alls. Dom färdigheter som man lyckats lära sig försvinner delvis och kroppen kan bli förvriden. Men jag har ju inte fått en definitiv diagnos så man kan ju hoppas att det är någon annan sjukdom.

Sen när vi var på habiliteringen så pratade dom om Autism. Dom tycker sig se Autistiska drag hos mej. Det har ju N i Gbg sagt när vi var där nere. Ja det är inte roligt att man inte får va frisk.

I morgon ska pappa jobba igen efter ledigheten. Men det är bara 3 dagar så de går väl ganska snabbt.

Ha det bra där ute.

Theo.

 

Söndagen den 27 december 2009 kl. 22:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [19] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238