Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Länge sen sist

Hej där ute.

Nu är det ett bra tag sen jag har skrivit något här och ändå har det hänt ganska mycket. Vet inte riktigt var jag ska börja men jag har i alla fall fått en spruta mot den där svininfluensan. Jag ska få två stycken eftersom jag ju tillhör riskgruppen, så på Torsdag är det dags för den sista. Den första gick bra, jag kände inte så mycket mer än att det stack till. Sen har vi varit nere i Skåne en hel vecka. Vi var och hälsade på min farbror och mina kusiner. Där bodde vi också dom flesta nätterna. Det var kul att träffa alla igen. Det blir ju inte så ofta när man bor så långt bort. Sen träffade vi pappas moster och familj. Det är alltid lika trevligt. Vi träffade också Mats och hans mamma. Vi gjorde inte så mycket men hade det lugnt och skönt. Men hör och häpna vi var i Ullared, alltså den där stora affären som är helt knas. Det var så mycket folk där så man kunde knappt köra fram med kundvagnen, men ut kom vi så småningom. Det var hur som helst en erfarenhet. Tiden gick fort och när veckan hade gått så var det dags att åka hem igen. Solen sken ibland och det såg ut som riktig vår ibland. Men när vi närmade oss Örnsköldsvik så blev det allt vitare. Det var snö överallt, inte så tjockt men ändå. Så det har varit några fina dagar här uppe. Men nu har det regnat så att det har försvunnit allt ihop.

Hoppas att det kommer mera så att jag kan åka i min pulka.

Vi får väl se om vi kommer ner till Skåne till Jul igen. Vi har inte bestämt oss än.

Ni får ha det så bra alla.

Theo

 

Söndagen den 6 december 2009 kl. 21:49

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238