Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Så kallt ......

.....så man får vara inne. Jag har varit på ganska så tråkigt humör nu, men jag och pappa bakade idag. Han hade lånat mammas förkläde så pappa såg rolig ut och jag hade nåt´ på huvudet, hmmm jag måste ha sett ganska rolig ut för mamma glömde nästan bort att hon hade ont i ryggen, hon bara skrattade.  Ja ni få se bilderna när min pappa har laddat ner dom. Jag älskar att vara ute, men jag får ganska lätt blå/ lila läppar, så pappa och mamma är rädda att ta ut mig. Men pappa håller igång mig nästan hela dan, så jag tycker inte att det är så tråkigt att va inne.  I natt har jag sovit bättre igen, hade en ganska så jobbig natt i förrgår.  Imorgon ska vi vara hemma och ta det lugnt, det är svårt för mig att va ute eller hos nån kompis när det är mycket folk.  Mamma får göra nåt gott så vi vet att det är Nytt År. Hoppas att det blir ett bättre år nästa år för mig, de mina och alla er där ute.

GOTT NYTT ÅR

Kramar Theo

 

Onsdagen den 30 december 2009 kl. 18:08

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [8] Kommentera detta inlägg

 

Retts syndrom ?

Hej och god fortsättning.

Ja nu är Julen över och det gick ganska snabbt tycker jag. Jag fick en del julklappar iaf. Julafton var lugn och trevlig. Juldagen var också bra, då åkte vi till "mormor" för att äta lutfisk. Oj vad gott det var! Jag tror inte att jag har ätit såå mycket mat någon gång innan. Först åt jag en matburk som jag brukar, sen när dom andra skulle äta då ville jag förstås också ha. Jag åt flera potatisar med fisk och ärtor och när vi kom hem drack jag ändå nästan en hel flaska välling.

Det har snöat och blåst en hel del i helgen så nu är det regält med snö här. Jag har varit ute och åkt pulka med brorsan några gånger. Kul, kul.

Nu till något inte så värst kul. Min läkare ringde några dagar före Jul och berättade att Neurologen i Gbg hade hört av sig. Dom misstänker starkt att jag har något som kallas för Retts syndrom. Hm säger kanske inte så mycket, men om man kollar på internet så ser man att det inte är en trevlig sjukdom alls. Dom färdigheter som man lyckats lära sig försvinner delvis och kroppen kan bli förvriden. Men jag har ju inte fått en definitiv diagnos så man kan ju hoppas att det är någon annan sjukdom.

Sen när vi var på habiliteringen så pratade dom om Autism. Dom tycker sig se Autistiska drag hos mej. Det har ju N i Gbg sagt när vi var där nere. Ja det är inte roligt att man inte får va frisk.

I morgon ska pappa jobba igen efter ledigheten. Men det är bara 3 dagar så de går väl ganska snabbt.

Ha det bra där ute.

Theo.

 

Söndagen den 27 december 2009 kl. 22:20

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [19] Kommentera detta inlägg

 

Kallt, kallt, kkkallt

brrrrr. . . he e ej

Nu har det blivit kallt på en gång. Vi har nu -17 grader mitt på da´n. Ja antingen så är det väldigt varmt eller så väldigt kallt. De har svårt för att va lagom, om man nu ska klaga.

Nu har jag fått min andra spruta, så nu ska jag va välskyddad från nöffinfluensan.

Det stack till lite bara. Men man är väl Viking så.......

Vi ska va kvar i Ö-vik över Jul har vi bestämt nu. Kan ju va skönt att fira här hemma också. Då får man kanske en vit Jul i år. Hoppas jag får många Julklappar, för jag har ju varit snäll iaf.

Nu ska jag sova lite, för jag blev rysligt trött, känner jag.

 

Hejdå.

Theo

 

Torsdagen den 17 december 2009 kl. 14:11

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Snö

Hej hej

Igår började det snöa och idag har vi ett 5cm snötäcke här. Kul när det ju snart är Jul.  Vet ni en sak? Idag så fyller jag ju 2år och 4månader. Man blir bara äldre och äldre. Jag skulle ju fått den andra sprutan i Torsdags men jag hade lite feber och var förkyld så jag har inte fått den än. Och i förrgår så blev jag magsjuk. Det var inte så farligt men jag hade diarre, men nu har jag ätit bra och känner mej bättre. Mamma var också sjuk igår men det verkar som hon är lite bättre idag.

Vet inte var vi ska fira Jul än. Kanske det blir en tur till Skåne, vi får väl se vad det kan bli.

Ha det bra

Theo.

 

Tisdagen den 15 december 2009 kl. 11:13

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

Länge sen sist

Hej där ute.

Nu är det ett bra tag sen jag har skrivit något här och ändå har det hänt ganska mycket. Vet inte riktigt var jag ska börja men jag har i alla fall fått en spruta mot den där svininfluensan. Jag ska få två stycken eftersom jag ju tillhör riskgruppen, så på Torsdag är det dags för den sista. Den första gick bra, jag kände inte så mycket mer än att det stack till. Sen har vi varit nere i Skåne en hel vecka. Vi var och hälsade på min farbror och mina kusiner. Där bodde vi också dom flesta nätterna. Det var kul att träffa alla igen. Det blir ju inte så ofta när man bor så långt bort. Sen träffade vi pappas moster och familj. Det är alltid lika trevligt. Vi träffade också Mats och hans mamma. Vi gjorde inte så mycket men hade det lugnt och skönt. Men hör och häpna vi var i Ullared, alltså den där stora affären som är helt knas. Det var så mycket folk där så man kunde knappt köra fram med kundvagnen, men ut kom vi så småningom. Det var hur som helst en erfarenhet. Tiden gick fort och när veckan hade gått så var det dags att åka hem igen. Solen sken ibland och det såg ut som riktig vår ibland. Men när vi närmade oss Örnsköldsvik så blev det allt vitare. Det var snö överallt, inte så tjockt men ändå. Så det har varit några fina dagar här uppe. Men nu har det regnat så att det har försvunnit allt ihop.

Hoppas att det kommer mera så att jag kan åka i min pulka.

Vi får väl se om vi kommer ner till Skåne till Jul igen. Vi har inte bestämt oss än.

Ni får ha det så bra alla.

Theo

 

Söndagen den 6 december 2009 kl. 21:49

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238