Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Mamma 40 år.

Hej på er alla.

Nu snöar det ute. Det har inte kommit så mycket än, men det är vitt i alla fall. Får väl se om det ligger kvar. Det är ju vinter så man vet ju aldrig. Idag har det varit lugnt här hemma. Både jag, mamma och pappa är förkylda och hängiga. Jag har ingen feber men är lite snorig. Men jag är väldigt gnällig, säger dom. Det är kanske för att det blev lite för mycket igår. Då fyllde nämligen min egen mamma 40 år. Jag tycker inte att det syns, men så är det. Vi hade öppet hus typ hela dagen. Den första kom nog vid halv 10 tiden, sen var det nästan folk här hela tiden. Dom sista gick inte förrän närmare halv 12 på kvällen har jag hört, jag sov ju då. Det var väldigt många här, 60 stycken allt som allt. Vi har ju bara en lägenhet så det var ingenstans att ta vägen om man ville ha lugn och ro, men det gick ju ganska bra ändå. Jag la mej inte förrän klockan var nästan 8. Men sen sov jag ju gott hela natten, eller till klockan kvart över 5. Sen sov jag lite till, sköönt tyckte pappa. Ja vi hade ju nästan tänkt att åka till skåne idag, men på grund av att vi är så krassliga så skjuter vi upp det lite. Vi får väl se när det kan bli, skulle va kul att komma ner och träffa er där nere. Det var ju ett tag sen. Men den som väntar på något gott. . . . . . .

Må gott och ta hand om er.

Theo.

 

Torsdagen den 5 november 2009 kl. 21:19

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [1] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238