Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Febern har gett sig.

Hallå.

Nu är jag frisk igen. Ja för er som inte har hört så hade jag feber i nästan 4 dagar. Det började i Fredags på kvällen, så jag fick Ipren när jag skulle sova. Dagen efter var vi på stan och shoppade lite kläder till mej. Då tappade jag mina fina vantar och vi hittade inte dom någon stans. De e säkert någon Idiot som tagit dom. Så vi fick vända tillbaka till affären och köpa nya. Jag måste ju ha vantar för det börjar bli rejält kallt nu. På kvällen kom febern tillbaka. Tror att jag hade närmare 39 grader. Vår nya febertermometer visade fel så vi kunde inte veta hur hög  febern var men jag var väldigt varm iaf. På Söndagen var det samma visa, jag fick ta värktabletter hela tiden för att hålla nere febern. Jag hade nästan 40 grader på dagen. I går åkte vi till BVC så att dom kunde kolla mej. Men där hittade dom inget speciellt. På kvällen kände jag mej lite bättre och jag sov nästan hela natten, så när jag vaknade var jag pigg igen. Skönt att det gick över.

I dag har vi varit på sjukhuset igen. Det var dags för ögon undersökning. Det var ett halvår sen sist, men som förra gången så hittade dom inget fel på mina ögon. Men nu ska dom skicka en remiss till Sollefteå. Där ska dom kolla om signalerna från ögonen kan tolkas av hjärnan på rätt sätt. Jag ser ju bra men lutar på huvudet fram och till baka ibland när jag tittar på något. Ja vi får väl se hur det blir om man ska försöka att va lite rolig.

Jag fick träffa min läkare idag också. Hon tittade på min rygg där dom tog vätskan. Det är fortfarande lite konstig färg där, som blåmärke typ. Men hon trodde inte det var någon fara, men vi skulle ha ett öga på det.

Men nu skriver jag inte mer denna gången.

Ha det så bra och var rädda om varandra.

Theo.

 

Tisdagen den 20 oktober 2009 kl. 21:05

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238