Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Ska man skratta eller gråta .

Hej

Vad kan man säga? Jag måste berätta vad dom nu har hittat på. Vilka? jo sjukvården så klart. Jag hade inte så mycket förtroende för dom innan heller och det har inte blivit bättre nu. Så här var det, jag fick ju en spruta i Torsdags som jag berättade om innan. När vi var på BVC så frågade tanten där om jag tillhörde riskgruppen som skulle vacineras för den där Svininfluensan. För i så fall hade vi fått vänta två månader med den här sprutan mot Påssjuka, mässling och röda hund. Mamma sa att vi inte hade hört något och tanten ringde därför upp Barnavdelningen på sjukhuset för att va säker. Nej svarade personen i andra änden, jag tillhörde inte riskgruppen. Så då kom läkaren in och gav mej sprutan. Så långt var ju allt frid och fröjd, förutom att det gjorde ont. Så idag Måndag bara fyra dagar efter, så kom ett brev hem till oss. Där står det att jag har fått en tid den 20 Oktober för vacinering mot Svininfluensan. Jag tillhör alltså RISKGRUPPEN enligt brevet. Men . . . ! ! nu kan jag INTE få vacinet för jag har fått den andra sprutan och måste vänta i två månader. Det är väl bara att hoppas att jag slipper bli smittad av någon.

Som sagt sjukvården är sjuk.

Theo

 

Tisdagen den 13 oktober 2009 kl. 21:35

Det som händer med mig:) | Permalänk | Kommentarer [0] Kommentera detta inlägg

 

 
nil

 

Kategorier

Det som händer med mig:)

Arkiv

 2017

 2015

 2014

 2013

 2012

 2011

 2010

 2009

 2008

 2007

Bloggar

Zoomin: Nyheter & feedback

Länkar

Nyligen.se

Flöden

RSS-flödeRSS 2.0

 

.

 

 

   

Hej jag heter Theo och bor i Skåne. Jag bor med mamma och pappa och en storebror. Jag har en storebror till men han bor inte med oss. 

Jag är en glad liten kille men har en sjukdom som gör att jag inte kan gå eller prata. Jag har inte fått någon diagnos än, men nu när vi flyttat hit så rullar allt igång igen.

På sidan bloggar min mamma och pappa om hur vi alla mår och hur jag utvecklas och vad som händer i våra liv.

 

Theo.

 

 

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.1466238